JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Gorąco polecam!!! (1) Bardzo miłe i profesjonalne podejście do kursanta. Wcześniej próbowałam zdać... Monika Krótko i na temat :) (1) Ośrodek i instuktorkę panią SYLWIĘ poleciła mi znajoma. Egzamin zdany. Teraz... Justyna Tak to powinno wyglądać (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałem za pierwszym razem. Miła obsługa,... Roman M.
panie ESTERA!!!! (1) panią Estere polecam goraco, nie wiem jak cały osrodek bo panią Estere... marta super (1) polecam wszystkim! Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła... anka polecam w 10000% (1) bardzo super!!! zdałam i teorie i praktyke za 1 razem ! moj instruktor Sławek... AsiaDam Jak z bajki xP (1) Wykłady prowadzone w bardzo fajny sposob. Moją instruktorką była p. Sylwia... Sylwek Grubba POLECAM!! (1) Szkoła została mi polecona przez znajomych i zdałem wszystko za pierwszym... Mateusz Sikorski Najlepszy ośrodek dla kierowców!!! (1) Profesjonalne podejście do klienta,interesujące wykłady,a co najważniejsze... Grzesiek Pani Sylwia Górą :):):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) jestem już po egzaminie:) zdałam :) chciałam podziękować pani Sylwii:) za... Hania :) Mój poemat :) (1) Bardzo bardzo dziękuję za bardzo ciekawe wykłady prowadzone przez p.Karola... Justyna NAPRAWDE WARTO ! (1) OSK Jankar to najlepsze co moglo mnie spotkac, fachowa obsluga, swietny... Maciek Super instruktorka jazdy- Sylwia (1) Nie mogę niestety ocenić OSK Jankar,ponieważ kurs ukończyłam w innej szkole... Wiesia Petk Polecam!!!!! (1) Nie mogę niestety ocenić OSK Jankar, ponieważ kurs ukończyłam w innej szkole... Kasia Uczą dobrze (1) Zdałam już egzamin. Jestem zadowolona. Jazdy miałam z Panem Leszkiem... kasia Super ośrodek!!! (1) Jest to fantastyczny ośrodek dzięki niemu dziś zdałam za PIERWSZYM razem.... Wioletta opinia (1) OSRODEK SZKOLENIA KIEROWCOW W REDZIE...JANKAR...JEST SUPER.WARUNKI DO NAUKI... Krzysztof Soboń ;DD fantastyczny ośrodek (1) Naprawde polecam!!! Po dłuzszej przerwie w ubieganiu sie o prawo jazdy-5... agnieszka Sławek the best!!!:-) (1) To były moje lekcje dodatkowe. Wcześniej korzystałam z ofert innych szkół i... Monika Komentarz OSK JANKAR do opinii negatywnej z dn.03,09 (1) Nareszcie jakiś negatyw po tylu pozytywach!Znowu kogoś zabolało serduszko na... Karol Kreft