JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Polecam w 100% (1) Po odbytym kursie i zdanym egzaminie, za pierwszym razem wielki +. Do tego... Dawid Jestem na TAK! - walcie do Sylwi (1) Przede wszystkim idealna godzina zajęć teoretycznych (18.30) nie trzeba się... Ola P. Jak najbardziej polecam OSK JANKAR (1) Moja przygoda z OSK Jankar zakończyła się w sumie dzisiaj, kiedy to za drugim... MałGosia =)
Świetne przygotowanie. (1) Teoria: Gruntowne przerobienie tematów, wiele przykładów i anegdot, lekcje... Kamila Brawa dla szkoły Jankar w Redzie! (1) Szkoła JANKAR w Redzie to skuteczna i profesjonalna szkoła. Dobrze uczą,... kwęgrzyn Estera Zawielak naj lepszą instruktorką!!! (1) Co tu dużo pisać! Estera ma dobre podejście do kursanta , umie dobrze i ze... Marta S. Polecam Panią Sylwię !!! (1) Pani Sylwio... :) Bardzo dziękuję, za podjęcie się takiego wyzwania, jakim... Dorota ESTERA NAJLEPSZA!!!! (1) Przede wszystkim polecam OSK Jankar w Redzie - to profesjonalna szkoła... Monika POLECAM (1) Jak najbardziej Jankar, jedyna szkółka w której można się nauczyć jeździć... Judyta GORĄCO POLECAM OSK JANKAR !!! I Panią Sylwię!! ;D (1) Gorąco Polecam OSK Jankar ;) Jest to świetna szkoła zapewniająca dobre... Damian Cz. OSK Jankar Reda szczerze polecam. (1) Profesjonalna obsługa i podejście do klienta. Na wykładach teoretycznych... Tomasz K. Polecam OSK "JANKAR" i instruktora SŁAWKA ! (1) Polecam OSK "JANKAR", ponieważ wyróżnia się profesjonalnym podejściem do... Eve Witam (1) Szczerze mówiąc to bardzo polecam ten ośrodek :) Wykłady prowadzone przez... Monika.K ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM - MARIUSZ JEST NAJLEPSZY!!!! (1) OSK JANKAR to profesjonalna szkoła nauki jazdy. Wykłady prowadzone przez Pana... DZIEWCZYNA ( AD ). polecam (1) z czystym sumieniem polecam osk jankar,wyklady byly prowadzone z... szyja Karolina ;)) - opinia (1) Poleeecam Jak najbardziej Ośrodek Jankar! Niesamowita Atmosfera, mile... Karolina ;)) Polecam Sylwię!!! (1) Polecam wszystkim chcącym zdobyć prawo jazdy Sylwię, uczącą praktyki w OSK... Bożena Dziękuję Esterko!!! (1) Esterka jest najlepsza. Jazdy z nią to czysta przyjemnść. Będę za nimi... justa Zdałam! :D (1) Ja również mianuję Pana Sławka prawdziwym profesjonalistą :) I choć także... malaga Polecam (1) Gorąco polecam instruktora Sławka, miał wystarczająco dużo cierpliwości by... Iwik S