JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

ile trwa kurs kat. B (1) Ile trwa u nich kurs kat. B ? Nie chodzi o 30+30 godzin, tylko jakie ma to... pytajnik GORĄCO POLECAM (1) Gorąco polecam wszystkim ośrodek Jankar.Jestem bardzo... Monika Kat. \"A\" (1) Chcialem serdecznie polecic wszystkim chętnym zainteresownym zdaniem na kat.... Krzysiek
Pełen profesjonalizm, Polecam ;) (1) Na początek, świetnie przeprowadzone szkolenie teoretyczne, wykładowca... Filip POLECAM JANKAR (1) WYKLADY PROWADZONE BARDZO CIEKAWIE , BOGATE W WIEDZĘ Z POCZUCIEM HUMORU,... MONIA Prawo jazdy kat A (1) Witam chciałem zachęcić wszystkich do podjęcia kursu na kat. A w tym właśnie... Zenek POLECAM ! (1) Bardzo miła atmosfera na zajęciach teoretycznych, dobrze zorganizowany cały... Tomcio ;)) Pani Sylwia ! :) GORĄCO POLECAM ;)) (1) Konkretna , dobrze uczy przy tym uśmiechnięta i z poczuciem humoru ;) Jazdy w... Tomcio ;)) Polecam!!! (1) Bardzo polecam instruktora Sławka przede wszystkim za cierpliwość, poczucie... Monia Polecam JANKAR (1) Świetne szkolenie teoretyczne, które poza suchą niezbędną wiedzą ukazuje... Michał S SUPER SZKOŁA:) (1) Polecam z czystym sumieniem każdemu kto nie tylko chce zdać prawko ale przede... UŚMIECHNIĘTY KURSANT Polecam!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego ośrodka, wszystko jest od początku do... Daria Polecam. (1) Gorąco polecam. Wykłady prowadzone ciekawie i profesjonalnie, dużo ciekawej... Michał Polecam (1) Bardzo polecam OSK Jankar a w szczególności Sylwię która jest z*******ym... jaksiu Polecam.! (1) Pełna profeska,wykłady prowadzone ciekawie przez p.Karola który niewątpliwie... Kinga naprawde warto:D (1) ja rowniez jak inni ponizej bardzo polecam nauke w tym osrodku. mimo ze... ela Gorąco polecam (1) Polecam OSK Jankar - zapisałam się na kurs z polecenia. Okazało się, że... Joanna Nie polecam!!! (2) Zapisałam się do na kurs, ale nie polecam. Uczyłam się jeździć pół roku bo... Bianeczkaa Najlepiej jak można (1) Wykłady z panem Karolem to prawdziwa przyjemność. Prowadzone z humorem i... Marcin Polecam Jankar i Pana Kwiatkowskiego (1) Witam, zdałam egzamin za pierwszym razem, teoria wykładana w sposób... mp