JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

w 100% polecam Sławka (1) W 100% polecam Sławka. To instruktor który w niewielkim czasie nauczył mnie... Heniek Polecam! (1) Solidne przygotowanie do egzaminu - nauka jazdy na najwyższym poziomie.... Paweł G. W 100% polecam ten ośrodek (1) Jestem zadowolony z wyboru tego ośrodka ponieważ grono moich znajomych... Miotk Michał
jankar najlepszy ośrodek nauczania!!!polecam!!! (1) super nauczyciele, wiedzą jak uczyć,żeby nie tylko zdać egzamin jak i również... Paweł Zdecydowanie polecam Sławka! (1) Egzamin zdalem bez zadnego problemu po okolo 10 godzinach jazd ze Sławkiem.... Bokser Pierwsza Klasa!!!!! (1) Sławek instruktor pierwsza klasa! Swietny, cierpliwy i sympatyczny.Chcecie... Kinga Numer jeden (1) Zajęcia teoretyczne pierwsza klasa, Zajęcia praktyczne pierwsza liga, obsługa... Przemek To jest to!!!! (1) Nie pytajcie mnie ile zostawilem pieniedzy w gdyńskim A...., wyjezdzilem tam... Ozz Sonia - opinia (1) Wiele osób mi polecało Jankar i się cieszę z wyboru. Ciekawe wykłady i bardzo... Sonia Jankar bardzo dobrą szkołą jazdy (1) moja opinia o nauczaniu w szkole Jankar Szkoła godna polecenia wszystkim... janka Chawle Sobie Jankar! (1) Bardzo mili instruktorzy rewelacyjny kontakt z instruktorem ... Bardzo latwy... Patryk M. Mistrzostwo świata!!!! (1) Po nieudolnych próbach zdania egzaminu wykupiłem w JANKARZE pare godzin i... Tomasz krysia - opinia (1) Witam zdalam prawojazdy za drugim razem bardzo sie ciesze i goraco polecam... krysia EXTRA OŚRODEK (1) Gorąco polecam OSK JANKAR.Brat polecił mi ten ośrodek i nie żałuje-... Angelika POLECAM !!!! :) (1) Zdałam za drugim razem! Wielkie podziękowania dla JANKARA, a w szczególności... Karolina G. Dzięki, Karol!! :D (1) Polecam wszystkim, którzy chcą nauczyć się jeździć i mieli beznadziejnych... Beata SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim ponieważ zdałam za pierwszym razem i każdy też tam moze... Aguś Sławek jesteś najlepszy!!! (1) Pomimo zdania egzaminu za pierwszym razem,wiem,że to dopiero poczatek.... Emila P. Polecam (1) POLECAM WSZYSTKIM !!! jaro POLECAM;)) (1) Bardzo DOBRA i PROFESJONALNA szkoła jazdy!!Mimo,że wyjeździłam tylko... Karolina