JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

lotos7 - opinia (3) Nie polecam ze względu na kompletny brak zrozumienia ze strony Pana K.( a... lotos7 Polecam Panią Beatkę!!!! (1) Bardzo gorąco polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Jankar a w szczególności... Dariusz Polecam (1) Zdecydowanie polecam ośrodek szkolenia Jankar, profesjonalne podejście do... Asia
kat. A za pierwszym razem (1) bez problemu! Jazdy dostosowane do kursanta, idealne przygotowanie do... frybez do siedmiu razy sztuka (1) Kurs zaczynałam w innej szkole. Przed egzaminem miałam nadzieję, że dam radę... Beata POLECAM,POLECAM POLECAM :) (1) POLECAM OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW JANKAR. ZAJĘCIA TEORETYCZNE PROWADZONE... MAŁGOSIA W. Warto było i polecam (1) Kolejny egzamin w osrodku Pordu. Siedze kolo dwoch pan ktore nie muwią jak... MM POLECAM! (1) W końcu nadszedl ten upragniony dzień, gdy śmiało mogę powiedziec, ze jestem... A. kurs prawa jazdy kat. A (1) Jak trafiłem do tej szkoły?? siła internetu ;) poszukiwałem profesjonalistów... Darek kat A (1) kolejna kategoria prawka;P ośrodek się postarał i wyuczył kompletnego... Henryk Polecam!!!! (1) Szczerze polecam OSK Jankar. Zarówno wykłady jak i nauka jazdy są prowadzone... Agata Polecam Jankar (1) Swietny osrodek szkoleniowy.Polecam na instruktorke PANIA BEATKE K. ktora... Piotr Witkowski szczerze polecam (1) z pełną odpowiedzialnością polecam! wykłady rzeczowe ,wiele praktycznych rad,... beata polecam! (1) bardzo polecam OSK Jankar, świetne wykłady prowadzone z humorem, zapadają w... Asia Polecam pania Beatkę! (1) Jak zdać to tylko dzięki szkole OSK JANKAR i z panią Beatką, która jest... Emilia Polecam!!! (1) Gorąco polecam. Miła atmosfera, dobre przygotowanie zarówno teoretyczne jak i... Marcin Jenyyyyyy zdałam!!!! (1) Pani Moniko zdałam!!! Choć przed egzaminem trzęsłam portkami, poszło mi... Ania Jankar Najlepszy Ośrodek szkolenia kierowców w trójmiescie !!!!! Polecam Gorąco !!!!!!! (1) Egzamin Zdany Dzięki dwóm osobą Karolowi Kreft za Wzorowe Przygotowanie z... Szymon POLECAM ! (1) Podstawowy kurs robiłam w innym OSK. Na jazdy dodatkowe wybrałam Jankar i... Monika Polecam Jankar i instruktora Darka Leszczyńskiego!!!! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, ale to dzięki p.Darkowi!!! Polecam bardzo... Monika