misiek - opinia (1) Super 100% zadowolenia, sumiennie i terminowo ceny przystępne jak na okolice... misiek Klient - opinia (1) Nie odbierają śmieci w terminie. Zamówiłam odbiór mokrych nieczystości co dwa... Klient Solidna Firma (1) Fajna Firma jestem kientem już od 7 lat nie było jeszcze żadnego problemu z... Tomek
Natalia - opinia (1) Witam Polecam wszystkim solidna firma przystępne ceny miłe Panie w biurze... Natalia polecam (1) kontakt i poziom usługi - b. dobre: telefony zawsze odbierane, wywóz... violka BARDZO POLECAM (1) Jako firma współpracujemy z Janpolem od ok.13 lat, nigdy nie było problemu z... Dorota Jest coraz gorzej (1) Korzystam z usług tej firmy 4 lata. Jestem stałym klientem. Niestety jest... Stały klieny Nie zabierają śmieci (3) Duży problem z zabieraniem śmieci. Za każdym razem dzwoniłam z reklamacją, że... Jolanta klient sie nie liczy (12) Zamówiłem kontener, zapłaciłem a po kilku dniach po ANONIMOWYM telefonie, bez... Artur Super Firma!!! (2) (1) Moim zdaniem REWELACJA!!! Nie zdarzyło mi się mieć z Janpolem problemu,... Kasia odradzam (2) Przesłanie oferty oraz podpisanie umowy super. Odbieranie śmieci - tragedia,... Zbulwersowana mloda21 - opinia (1) super mloda21