Iza - ocena (1) Polecam, instruktorki przemiłe i atmosfera fajna. Iza Klaudia - ocena (1) Mega stajnia, konie mają dobre warunki, trenerki przemiłe i wszystko po... Klaudia Anna - ocena (1) Bardzo polecam! Anna
Olga - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Instruktorce zależy tylko na kasie, konie... Olga Teresa - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Stajnia stara, zaniedbana, namiot (hala) dziurawy,... Teresa Emilka - opinia (1) Niedbale prowadzone zajęcia, zdarzały się wypadki za której oczywiście nikt... Emilka OLA - opinia (1) Super polecam. Pani Agata to najlepszy instruktor OLA zosia lubanska - opinia (1) świetne, zadbane konie na których naprawdę da się pojeździć, poskakać, bardzo... zosia lubanska Ewa - opinia (1) Uwielbiam tą stajnie. Przyjazna atmosfera, a stajnia jest uroczo położona w... Ewa Ewa - opinia (1) Najlepsza! Właściciel, a zarazem trener Aleksandra Furgo to najlepszy trener... Ewa Mała Mi - opinia (1) Widać ze dbają o konie, a nie tylko wycisk do treningu. Nauka jazdy spoko.... Mała Mi Paulina K - opinia (1) Wspaniale miejsce i swietna atmosfera Paulina K Natalia - opinia (1) Córka uwielbia jeździć w tej stajni. Trenerki są pomocne i profesjonalne. Od... Natalia Małgorzata - opinia (1) Dbałość o bezpieczeństw jazdy.Opieka pedagogiczna wystarczająca. To czy się... Małgorzata Amelka - opinia (1) Byłam tam na półkoloniach,było bardzo fajnie,chociaż mieliśmy tylko 1... Amelka Ala.k - opinia (1) Super stajnia mega, bardzo fajnie się jedzdzi,najlepsza stajnia na świecie Ala.k Jagoda Cruz Brentowska - opinia (1) Bardzo fajne miejsce, polecam rodzinom z dziećmi oraz jezdzcom poczatkujacym Jagoda Cruz Brentowska Jagoda Cruz Brentowska - opinia (1) Blisko miasta lecz na uboczu, urokliwy zakątek. Obrazu widać że chodź tu... Jagoda Cruz Brentowska Alison - opinia (1) Od dwóch lat zapisujemy córkę i jest bardzo zadowolona. Ma tam dużo koleżanek... Alison Marcin eko - opinia (1) Posłaliśmy naszą pociechę rok temu i była bardzo zadowolona. Miejsce... Marcin eko