Karolina Starego - opinia (1) Przychodzimy tu z córeczką regularnie od 3 miesięcy i jesteśmy zachwycone.... Karolina Starego D. D. - opinia (1) To takie moje małe miejsce na ziemi gdzie odpoczywam. D. D. Kasia :) - opinia (1) Uczę się jeździć konno w Stajni Nara od kilku miesięcy. Stajnia nieduża, ale... Kasia :)
Justyna - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam tego miejsca na organizację wesela w czasach... Justyna Justyna - opinia (1) Chciałam dać im kolejną szansę po przerwie. Masakra , jest jescze gorzej niż... Justyna Xyz - opinia (1) Stajnia na niskim poziomie. Jazdy prowadzą nastolatki, konie nie sa... Xyz Marta - opinia (1) Cudowne miejsce i cudowni ludzie!!!! Marta Beata - opinia (1) No cóż miejsce piękne konie zadbane. Obsługa no cóż czuje się tam jak intruz... Beata Maria - opinia (1) Półkolonie na przeciętnym poziomie. Ponad 40 dzieci i trzy Panie opiekujące... Maria Magda - opinia (1) Bardzo przykre wspomnienie z treningu z panią Olą Furgo. Umawiając się na... Magda Niezadowolona - opinia (1) Ładny ośrodek, fatalna atmosfera! Instruktorki (słyszałam, że cierpliwe -wg... Niezadowolona MJ - opinia (1) Wspaniała atmosfera i trenerzy na najwyższym poziomie, Serdecznie polecam MJ Ja - opinia (1) Nie polecam dzieciom. Córka pierwszy raz w życiu wybrała się na przejażdżkę... Ja Ola - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam- wykupiłam 2 jazdy dla córek po 30 minut, byłyśmy na... Ola Aga Kubanska - opinia (1) Jest super trener klimat dosłownie wszystko Aga Kubanska Magda - opinia (1) Jak dla mnie super szkółka. Miłe instruktorki, przyjemny klimat, poziom... Magda Niezadowolony ex-klient - opinia (1) Klient nie jest traktowany jak gość, tylko jak uciążliwy petent. Atmosfera... Niezadowolony ex-klient Półkolonia 2020 Lato - opinia (1) Wrażenia synka który pierwszy raz miał możliwość jazdy konno są na wielki... Półkolonia 2020 Lato Dorota - opinia (1) Super stajnia, zadbany pensjonat dla koni, przesympatyczna właścicielka i... Dorota Dh - opinia (1) Stajnia urokliwie położona. Atutem też jest świetna pani instruktor:) Dh