hmm...od najlepszych ???!!!??? (1) Syn chciał nauczyć się jazdy konno, więc wybrałem się z żoną popatrzeć i... z.k. anielscy Kocham. (1) Kocham tą stajnie. Tu mogę odpocząć, zapomnieć o szkole, czy rzeczach które... Marysia Aneta - opinia (1) Od paru lat z przerwami jeżdżę konno, przyznam, że włożyłam w ten sport już... Aneta
Nie mogłam trafić lepiej (1) Ja jestem bardzo zadowolona z jazdy u Pani Ewy.Nim do niej trafiłam... Bardzo zadowolona:) Super stajnia i konie także (1) Bardzo fajna stajnia i konie don,oliwer,kafir,murza,wojtuś,deryl,puze i figiel michalina Lublewo nieistnieje... (1) tak niestety niegdys fajna stajnia ale teraz juz nic tam nie ma, wlasciciel... misiu wg mnie najwyższy poziom (1) Naprawdę jedyny minus to to że z centrum Gdańska jest dość daleko ale jak... Robert Paulina - opinia (1) Na wstępie chciałam powiedzieć,że bardzo dawno nie byłam w tej stadninie,... Paulina Ewa - opinia (1) Suuuper :D co innego mozna powiedziec o tej stajni? :) to wlasnie tam... Ewa SUPCIO (1) To super stajnia. Jeżdżę dopiero 5 miesięcy a już wyjeżdżam w teren.Jest też... Biedroneczka_XD bylam (1) ida na kase, tym konika szkolkowym przydalby sie odpoczynek, wszystko to co... Amigo Zmiana poglądów... (1) Jeździłam u p.Bogdana ok 3 lat. Po 1,5 roku przestałam robić postępy bo... Spin Pytanie (1) Nie znam tej stajni byłam tam raz czy dwa . Było to ok. 2 lat temu . Stajnia... Kasia Czlowiek z klasa (1) P. Andrzej powinien byc przykladem dla wielu instruktorow,jazda prowadzona... Aga super stajnia (1) rancho banderoza to oczywiscie najlepsza stajnia w okolicy...najlepsi... Anusia-lolek super szkoła (1) koniki są super i chodzą jakby były na pilota!!! to nie są jakieś zwykłe... zachwycona Wiele się nauczysz (1) BHT jest stajnią bardzo profesionalną, ze wspaniałymi instruktorami i końmi... Szu Jazda (1) hej! chciałam sie spytac o taką rzecz, ile jezdziliscie na lonzy (w tej... kinga