zdecydowanie polecam:) (1) Swietne miejsce z doskonałym klimatem, polecam szczególnie dla najmłodszych,... Małgorzata nie prawda (1) jazda tam kosztuje 40 zl za godzine a w karnecie nawet 30 zl (300-10 jazd)... waika Super (1) Ta STAJNIA jest poprostu super!!Konie sa boskie:*:*A zwłaszcza Wojtek!!:*:* sylwusia_kiss
stajnia Black Horse Team (1) Jednym słowem mogę opisać tą stajnię,że jest SUPER!!! Jeżdżę na paszporcie w... Martyna Wesołych Świąt (1) Wspaniałych czarodzeijskich Świat Bozego Narodzenia pełnych radości, miłości... Bogdan i Basia Pani Ewa (1) Nie będę się dużo rozpisywać, aczkolwiek pisać by można dużo.. pozytywów... Monia Nie zgadzam sie (1) Nie moge zgodzic sie z wypowiedzia Spin. Jezdze juz jakis czas u pana Bogdana... Mala Daktyl (1) Daktyl nigdy nie jeździł w Stajni Bursztyn. Był to koń pana Zbyszka R.-... Basia heban - opinia (1) Daktyl nie żyje, bo złamał nogę na pastwisku, gips został założony dopiero po... heban ŚWIETNE MIEJSCE (1) U PANI EWY JEŻDŻE OD 2-MIESIĘCY.UCZY SUPER JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.KLIMAT... CHMIELCIA < 333 (1) uwielbiam tą stajnie < 3 kocham klimat w niej panujący oraz konie. panuje... Emoś Polecam (1) Fajowe kucyki i wycieczki po hipodromie zamiast kręcenia kółek w miejscu.... korzystający Świetnie! (1) Bardzo podobała mi sie jazda tam! Konie są bardzo dobre, ponieważ (mogę was... Justyna Nasza "Moja Stajnia" :) (1) Pani Ewa prowadzi zajęcia jazdy konnej z prawdziwego zdarzenia! Wiedza,... Zuzia 16 szkoda gadać (1) nie jest to coś co mi odpowiada, ta pani moze i kompetentna ale bez... muniek super sa tam dwa konie (1) apollo i migdal no moze jeszcze permona ja bardzo dobrze uczy! (1) Niech Pan sam sobie stanie na środku placu,najlepiej jak jeszcze wieje... Ania P.P. - opinia (1) Jestem jednym z instruktorow j.konnej w sopocie,chce podkreslic, ze nie... P.P. A ja nie żałuje (1) Chodzę tam od niedawna ale podoba mi sie tam. Za pierwszym razie było bardzo... Tak po prostu fantastycznie (1) mój syn jest w niebowzięty nic innego nie słysze tylko o tym jak tam jest... anielscy