Wspaniale (1) Wspaniałe podejście do nauczania, miła i spokojna atmosfera. Instruktorzy są... Nansen Niekompetencja (2) Jeździłam u P.Ewy prawie rok czasu. Na początku byłam zadowolona, że nie... Była uczennica Po prostu ekstra (1) Od lipca znam Panią Gosię i mogę śmiało polecić jej usługi. Mam dwójkę dzieci... Eugeniusz
... (1) Profesjonalizm w każdym calu, ogromne doświadczenie i zamiłowanie. Ot, tyle.... M. cos - opinia (1) Nsjlepsza stajnia na hipodromie wedlug mnie cos p.Ewa- REWELACJA (1) Moja corka uczeszczala do innej szkoly jazdy , przez dluzszy okres czasu.to... Joanna OoO (1) Pierwszy raz na jeździe byłam zakręcona jak drożdzówka a mimo wszystko coś... Chmurka nauka jazdy konnej (5) czy moze ktos polecic instruktora jazdy konnej dla najmlodszych - w sopocie... kizia Turystka - opinia (1) Witam serdecznie, Pani Ewa ma podejście do nauki jazdy konnej dzieci, jak i... Turystka !!! (1) Kocham tę stajnię ! Jeździłam w niej co tydzień . Miałam swojego ulubieńca... Nelson Świetna instruktorka (1) U pani ewy uczę się 3 miesiące a idzie mi to znakomicie, ponieważ jest... Koniara :D S. - opinia (1) NIe stać mnie, żeby jednarazowo wydać 300 zł !!!!!!!!!!!! ( to połowa mojej... S. Iwona - opinia (1) Zarówno klimat jak i fachowość ,profesjonalizm a przede wszystkim miłość do... Iwona UWIELBIAM TAK CHODZIĆ (1) UWIELBIAM CHODZIĆ NA KONIE DO STADNINY CZARDASZ W... JAGA Rewelacyjnie xD (1) p.Ewa uczy super. konie są extra. stajnia jest nowa i choć jest mniej... ada2 ... (1) Świetne konie, (Laguna rlz) bardzo mili, sympatyczni ludzie. Jednym słowem,... Baśś fajne koniki (1) wszystkim polecam stajnie bursztyn bo jest tam naprawdę fajnie. kinia bardzo dobrze uczy,polecam (1) Uważam,że Pani Ewa bardzo solidnie uczy i dostosowuje poziom nauczania... Piotr Rodzic - opinia (1) Instruktorka, która jest właścicielem miewa zmienne humory i bywa złośliwa,... Rodzic organiazacja zawodów WKKW (1) Bez nadziejna barak jakichkoliwek szczególowych informacji na temat... michał