Lidia - opinia (1) Uważam, że Pan Andrzej jest dobrym nauczycielem, kompetentnym i naprawdę może... Lidia Ves. - opinia (1) zdecydowanie najlpesza stajnia w moim życiu :) w rok nauki zdobyłam wiedzę... Ves. no cóż (1) jak dla mnie to nie stajnia. nie ma kto by uczył bo wlaściel podczas jazdy... Ania
fatalna stajnia (1) mnie się nie spodobało... chciałam sobie po prostu pojeździc rekreacyjnie, a... marta Najfajniejsze konie!!! (1) Pozdrawiam wszystkich jeźdźców ze Stajni Bursztyn :) Każdy kto tam jeździ... Donżuanka klijentka!! - opinia (2) P.. Ewa okropnie uczy klacz na której jeżdże nie jest przyzwaczajona do... klijentka!! lans i .... (1) stajnia porażka, nie polecam, kiepska i nie miła obsługa (oceniam na... BYCZEK ... (1) Pani Ala bradzo dobrze uczy i tojest wrte ceny, ale ta młodzierz co pomaga to... Gosia Z. super (1) p.ewa naprawde super uczy i nie wiem co niektorzy do niej maja ale chyba... wielbicielka Kasia - opinia (1) Super konie Fajni ludzie co tu więcej dodawać:) Kasia bardzo na nie.. (1) jezdzilam tam przez ponad pol roku i nie wynioslam z tych jazd NIC. kompletna... wixen Kto wie ten wie :) - opinia (1) Ja od 4 lat jestem na sępach. Atmofera jest świetna, ludzie zgrani i zrzyci:)... Kto wie ten wie :) super (1) super jurex131 Praca (1) Witam! Jestem instruktorką rekreacji ruchowej ze specjalnością jeździectwo ,... Sydonia Praca (1) Witam! Jestem instruktorką rekreacji ruchowej ze specjalnością jeździectwo ,... Sydonia ... (1) to zbulwersowanej: do twojej wiadomosci to kadra wchodzi do boksow i konie... Tajemnicze xD julia-pinokio - opinia (1) Pani Ewa jest super!!!4 latam chodzę na konie(kolibki i sopot)dopiero tutaj... julia-pinokio banał (1) jeździłam tam i straszliwie mi sie nie podobało ceny za wysokie instruktorka... zbulwersowana Super! (1) Jeździłam już w kilkunastu stajniach także w sopocie i na kaszubach i ta... ada4 ;] Izu$ - opinia (1) jest to bardzo fajna stajnia. bardzo tam sa przyjazne koniki. bardzo je... Izu$