po prostu warto. (1) Przede wszystkim konie są bardzo dobrze traktowane, co dla jeźdźca powinno... Asia A. Beata - opinia (1) Jezdze w BHT od niedawna i mam nadzieje, ze taka atmosfera bedzie tam... Beata ZA TĄ CENĘ WARTO (1) Moja córeczka regularnie korzysta z usług Akademi Jeździeckiej, gdzie pod... Ania
Świetne miejsce (1) Bardzo fajne miejsce, spokojne konie, jazdy nie w grupach. Ceny może nie... Emilia super instruktorki i konie (1) krótko jeżdżę konno ale ta stajnia wychodzi przed szereg przed stajniami, w... marta Better than rest.. (1) Miom zdaniem najlepsze miejsce do nauki jazdy konnej na całym hipodromie... Artur... Ocena (1) Palić, to pali mnóstwo ludzi więc pani R. z pewnością ma do tego prawo, a to... Em. IDEALNIE (1) kompletna bzdura z opinia "stoi na hali i pali zamiast uczyć" kompletne... mitha BHT (1) Jeżdżę od 6 lat i dopiero w stajni BHT nauczyłam się porządnie jeździć :)... hooves Profesjonalnie, świetne wyniki w nauczaniu (1) Moja córka uczestniczy do PSJK od czerwca 2008r. w ciągu 4 miesięcy trenerka... Monika Koszewska bht najlepsze :] (1) w BHT jeżdżę już od ok 2,5 roku i sam ten fakt świadczy o tym , że nie... maryśka :D Superancko :) (1) Przez wiele lat nie moglam znalezdz stajni w ktorej zagrzałabym na dluzej... Eliz Jest super!!! Polecam! (1) Profesjonalne podejście do nauczania, trening dopasowany do możliwości, miła... Sylwia polecam!!! (1) Szczerze polecam wszystkim tę stajnię. Nauka na naprawdę wysokim poziomie, z... flora SUPER HIPER (1) Jestem bardzo zadowolona. Pani instruktor mimo młodego wieku posiada ogromną... Hanka SUPER SZKOLKA (1) JEZDZE W TEJ SZKOLCE JUZ DWA LATA I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA , W TYM CZASIE... MAGDA Polecam - szczególnie dla dzieci (1) Tu pokonałyśmy z córką (8 lat) strach przed końmi i nauczyłyśmy się jeździć.... Hipka_gdynia ta stadnina jest naprawde spoko xDDDD xxx.... (1) Ja w tej stadninie uczę się jeździć już naprawdę parę ładnych lat i powiem... Żabka_ Xd...xxx Ania - opinia (1) Do BHT przeniosłam się nie cały rok temu i jestem zachwycona. Oczarowały mnie... Ania Zaczepiście! (1) Pani Ewa jest doskonała! w 2 lekcje przypomniałam sobie anglezowany i... Marta ta 3 co ostatnio doszła do