Profesjonalne podejście do nauczania!! (1) Jeśli szukacie dobrego instruktora jazdy konnej, to lepiej trafić nie... Justyna BHT (2) Czy są organizowane jakieś zawody w tej stajni albo coś w tym stylu? I czy... koniara ;)) polecam wszystkim (1) Polecam tą szkołę jazdy konnej. Wysoki poziom zajęć, dobre zadbane konie,... Karolina
Ju. - opinia (2) moim zdaniem , stajnia bardzo fajna, mili ludzie i czadowa atmosfera ,... Ju. :) - opinia (1) Najlepsza szkółka, w jakiej jeździłam, nigdzie nie spotkałam tak grzecznych... :) Super jazda!! (1) Miałam dopiero jedą jazdę w BHt,ale aprawdę było warto!Nie mogę się doczekać... Patiś ZDECYDOWANIE polecam! pełny profesjonalizm :) (1) wreszcie znalazłam stajnię, w której mam szansę na postępy. dzięki... olerek Wspaniała szkoła jazdy konnej (1) Akademia Jexdziecka to wspaniałe miejsce! Dzięki systematycznym treningom,... Małgosia kitka - opinia (1) super kitka PSJK (2) Agnieszka Racka jest najlepszym instruktorem jakiego znam. Tłumaczy wszystko... Julka polecam (2) Od ponad pół roku jeździ na koniku moja 3,5 letnia córeczka, jest w... Asia POLECAM !! :) (1) Stajnia uczy jeździć konno. Od czasu pobierania nauk ( luty '09) w tej stajni... Ewa konie prywatne w Tarze? (1) Hej! Czy w stajni Tara stoją konie w hotelu? Jeżeli ktoś wie proszę o... dr ;] (1) Stajnia jak dla mnie wzorowa. Super ludzie, opieka 24h. Polecam wszystkim! m Jedna z najlepszych, jeśli nie najlepsza szkółka w Trójmieście ! (1) Wspaniale ujeżdżone konie, którym chce się pracować, bo nie chodzą cały... iwona jest super! (1) Wspaniałe miejsce. Nareszcie nie tracę czasu na jazdach. Indywidualna nauka,... Elka Wspaniała stajnia (1) Lepszej stajni nigdzie nie widziałam. Pan Andrzej to świetny nauczyciel, a... M. nareszcie! (1) Profesjonalna kadra z pasją i sympatyczna atmosfera, zadbane i dobrze ułożone... Aga tutaj jest warto przyjechać (1) naprawde jest super. obozy są wspaniałe i ciekawe ,a poza tym byłam dużo na... ada talkowska uczestniczka obozu Jest super! (1) Jeżdżę od niedawna w tej stajni,ale jest naprawdę super panuje tam,przyjazna... Juu