Szkoła jazdy idealna dla zaawansowanych jeźćców jak i dla początkujących (1) Tutaj zacząłem moją przydodę z jazdą konną i nie zamierzam jej szybko... Kuba Justyna - opinia (1) Witam, Stajnia godna polecenia,konie zadbane spokojne,instruktorki bardzo... Justyna Świetna Stjnia (1) Stajnia jest naprawdę świetna.Konie są bardzo zadbane i spokojne.W tej stajni... kucynka
stajnia dla ludzi kochających konie (1) Nie ma tu luksusów, wymuskanych boksów, a w siodlarni czasem trzeba się... Danuta Jarzembek Super Stajnia (1) Polecam wszystkim. Cudowna atmosfera, super konie, najlepsze trenerki Ania z... MG Agnes - opinia (1) Fajna atmosfera, profesjonalne podejście do klienta, wysoki poziom nauczania.... Agnes Dorota Bątkowska - opinia (2) Moj syn zuplenie przypadkiem trafil pod skrzydla p. Agnieszki i bardzo... Dorota Bątkowska Spoko (2) Jeżdżę 2 lata i jest fajnie. Dobrze uczą, ale mogliby zrobić remont stajni i... Osoba jeżdżąca tutaj Koń Morski (1) W "Koniu Morskim" jeździłam tylko przez dwa misiące, sierpien i wrzesień 2010... Magda nie polecam tej stajni!!! (1) Zupełnie nie polecam nikomu owej stajni, stałam z koniem tam prawie dwa lata... karola bardzo fajnie. (1) Instruktorzy zawsze mili, o każdej porze i każdego dnia można przyjść... diablica Słabe (1) Po kolei: 1. Obsługa nie miła. Jak coś mi nie wyszło to kobieta się wydarła... a co cię to?? Polecam na 100% (1) BHT znalazłam w necie i to była najlepsza decyzja!!! Konie zadbane,... justa Świetne miejsce (3) Pojawiłem się tam jako zupełny nowicjusz - dzisiaj kocham jazdę konną i... mm Grom z Tary (1) a czy ktos pamięta konia Grom, który kiedyś chodził w Tarze? wiecie, co się z... mery182 sama nie wiem (1) ja jako w miarę doświadczony jeżdziec sobie chwale ale mój mąż którego z... nina organizowany kulig na 17 osób 55 zł od osoby (1) Ogólnie nie mamy dużych zastrzeżeń, ale według Nas za mało było... zawiedzony Super!!!!!!!!!!!! (1) Ja i moja koleżanka jesteśmy zachwycone bo: -SĄ ŚWIETNE KONIE -Instruktorzy... Julia i Nikola :) (2) Sympatyczna właścicielka, fajna atmosfera, profesjonalne podejście do klienta... Dominika Szkoda czasu (1) Jeżdziłam tam regularnie i nic się nie nauczyłam oprócz tego, ze wszystko... Megan