Super miejsce (1) Polecam tą wesołą stajnie ze wskazaniem na fachowość i bezpieczeństwo. Poziom... Michał POLECAM (1) Bardzo polecam to piękne miejsce .Personel na wysokim poziomie .Można się... częsta klientka the best of the bests ! (1) Najlepsza stajnia, do jakiej można trafić. Profesjonalnie, w miłej... Olka
Supcio :) (1) Szkółka naprawdę świetna!! Pani Agnieszka świetnie uczy,konie świetne... Kara szybka jazda (1) Ja też zaliczyłem tam glebę, ale to normalne. W innych stadninach nie ma tak... jeżozwierz Polecam (1) Moim zdaniem jedyna w Gdansku szkoła jazdy gdzie jest pozytywny klimat. Duże... Iwona Kamińska Gorąco polecam! (2) Bardzo polecam to miejsce. Jeżdżę tam konno, są świetnie przygotowane konie,... Marta beznadzieja (1) fatalne warunki jazdy, konie dzikie, totalna improwizorka, zdecydowanie nie... Agatha bardzo fajnie (3) mi sie bardzo podoba jezdze dopiero od wrzesnia 2007r. a juz galopuje! bo... nieznajoma A - opinia (1) Rewelacyjna atmosfera,wspaniałe,spokojne i mądre koniki. Fachowa... A POLECAM! (1) Bardzo urokliwe miejsce, tak blisko miejskiego zgiełku, a cicho, spokojnie,... mama Poli Gabi - opinia (1) Gorąco polecam,gdyż można tam naprawdę odpocząć,a przy okazji dzieciaczki... Gabi Mat - opinia (1) świetna kadra i zadbane, nieprzepracowane konie. jazdy prowadzone... Mat Beata K - opinia (1) Lekcje prowadzone w malych grupach, instruktorki na medal, konie zabdane,... Beata K Polecam (1) Pani Marta instrukor ma wspaniałe podejście do ludzi i koni.Pełen... Magda Jest świetnie (1) Mam kilkanaście jazd za sobą na Owczarni. Jestem b. zadowolona z kolejnych... Ja razem od dawna (1) Klimat jest rodzinny :) wszyscy dobrze się znamy, nasze konie mają różne... Ania Magda - opinia (1) wysoki poziom nauki i miła atmosfera - polecam! Magda Szczerze godne polecenia wszystkim amatorom jeździectwa! (1) Jeżeli jest ktoś chętny, aby rozpocząć swoją przygodę z jeździectwem, lub... Zadowolona jak nie tam to gdzie (1) polecam! ciężko trafić na profesjonalistów, niue ma jak uczyć się od lepszych... Marcin