;D (3) Akademia Jeździecka jest bardzo dobrym miejscem !Panie bardzo dobrze prowadzą... Natalia_12 osoba jeżdżąca tam - opinia (1) Jeżdżę tutaj od zeszłej zimy i nie chciałabym zmienić stajni:) osoba jeżdżąca tam Cena (2) 50zł za godzine może odstraszć ale może nie każdego Oszczędny
tak! (1) W tym momencie to jedyna szkółka na hipodromie, która świadczy usługi na... M. polecam (1) Szkolka prowadzona jest fachowo, konie są zadbane, jest milo, kulturalnie i... Anna super stajnia (1) najlepsza instruktorka to Ania. dba o nasze bezpieczeństwo, jest wymagająca i... gucha nie do końca (2) Nie do końca polecam tej szkółki , na początku gdy zaczęłam jeździć było po... Ala A ja polecam :) (1) Ponieważ zaczęłam uczyć się jeździć jako osoba już dorosła liczyły się dla... Aga Super stajnia! (1) Zupełnie nie zgadzam się z powyższą opinią. Tak to prawda że właścicielka nie... Daria czad (1) fajnie polecam wszystkim paula koniu - opinia (2) W 100% polecam, rewelacyjne warunki dla koni i ich właścicieli. koniu Tylko dla tych z odznakami? Totalna bzdura!!!! (1) Chciałam się odnieść do wypowiedzi, z której dowiedziałam się, iż cytuję... Ola Best of the best :) (1) Bez dwóch zdań najlepsza stajnia w Trójmieście i okolicach. Świetnie... Vesania Świetny poziom szkolenia (1) Zanim trafiłam do akademii, myślałam, że potrafię jeździć konno. Jednak jak... Agata Niezbyt zadowolona z otrzymanej usługi. (4) Faktycznie, :szefowa" tamtejszej ekipy, która prowadzi jazdy jest bardzo... Jeżdżąca konno ;P POOOOLECAM (1) Jeżdżąca konno pamiętam cię z zajęć. Moi rodzice byli w szoku, że "szefowa"... Ania Do mojej poprzedniej opinii (2) Dawałam już opinię na temat tej szkółki i "szefowej", ale chcę ją... Jeżdżąca konno szkoda czasu i pieniędzy (5) jezdzi się tylko na hali,zad za zadem.konie się płoszą,dzieci z nich... xx W odpowiedzi na komentarz (1) Pani Natalio, do pani właśnie kieruję moje słowa. Jestem bardzo zaskoczona,... Dagmara Rybicka-Rafalak beznadzieja (6) Niby fajnie ale dojazd fatalny. Obsługa niby na koniach się zna ale łatwo tu... Zirytowana