Polecam! (1) Jestem zaskoczona tymi negatywnymi opiniami. Ludzie to bzdury! Jeżdżę u Pani... Monika Zachwycona! (1) Jestem zachwycona Lipcami, do tego stopnia że postanowiłam dodać własną... Kasia B. wspaniali pedagodzy (1) jeżdżę w Lipcach od 2 lat, zaczynałam od szkółki u Pani Ali i teraz trenuje u... Joanna Stegner
Cudowne Lipce (1) Uwielbiam to miejsce i odpoczywał psychicznie po stresach dnia codziennego.... Andzia Polecam (2) Pod koniec wakacji zapisałam się na jazdę do bht i znalazłam tam to czego nie... Anonim Polecam (2) Najlepsze miejsce pod słońcem! Śliczne, spokojne konie i wspaniała trenerka.... Dominika Super, stajnia marzeń! (1) Stajnia absolutnie na 6, mam tam konia, treningi z p. Dorotą w pełni... Koniara ;-) Polecam dla poczatkującch z gdanska i okolic (2) Za bardzo tanio cenę (30 zl) mozna sie nauczyc podstaw. Profesjonalna młoda... w. k. ;)) (1) Uczę się jeździć konno u Iwonki. Ma kobieta świętą cierpliwość ( m.in. pięta... Aga :) (1) jest to miejsce gdzie naprawdę można wypocząć po pracy lub od zajęć... jula Ja!!!! - opinia (1) supcio Ja!!!! Polecam ! (1) Bardzo przyjazna i profesjonalna stajnia. Świetnie prowadzona szkolka ,bgdzie... Ktos. Warto!!!!!!!!!!!:) (1) Jeżdże w tej szkółce od ponad 2 lat i choć mój ukochany konik zostałsprzedany... Edziucha Szczerze polecam! (1) Zacząłem jeździć konno kilka miesięcy temu. Od razu trafiłem do PSJK i jestem... Jorge wytrwała amazonka (1) Wszystkim polecam i niech się nie zrażają odległością. Post z sierpnia o... katon66 Jeżdżę od niedawna i jest super (1) Wcześniej jeździłam do innej stadniny sle gdy przepisałam się tutaj to mnie... Aneta Nieźle tu! (1) Byłam tu dzisiaj na treningu u pani Niny, i powiem, że całkiem nieźle! Nie ma... O.N.A. podziękowania dla Ewy (1) Jeżdże w Stajni Tara kilkanaście lekcji.Moją instruktorką była Ania bardzo... teresa.jarkiewicz@gmail.com Okropnie (4) Zgadzam sie w 100 % z Miki ! W stajni panuje jeden wielki bałagan ! W boksach... Jeździec nie (9) filozofia "kopniaczka "mówi wszystko . Każdy porządny instruktor powie ,że... J.