Nie (1) Nikomu nie polecam tej szkółki .Na początku pani się starała ,a po zdaniu... Koniara Lucky Team :) (1) Wszystkim serdecznie polecam :-) kamila ... (1) Jeżdżę u pani Agnieszki już ponad 3 lata i nigdy się nie zawiodłam. Jak już... Sara
Świetnie ! ;D (1) Nigdzie nie jest tak jak tu ! Jest naprawdę świetna atmosfera , co odgrywa... Ania stajnia godna polecenia (1) Od kilku miesięcy chodzę na jazdy do p. Ani. Polecam ją jako instruktorkę.... E. SUPER !!!!! (1) Uczę się u pani Iwony,bardzo fajna pani. Wszystko jasno tłumaczy, po prostu... Ola bardzo fajna szkoła (1) Jeśli chodzi o moją opinie na temat tej szkoły jest ona jak najbardziej... Zuzia Polecam! (1) Stadnina położona w pięknym miejscu. Dodatkowo wspaniali ludzie tworzący... Kwaduś chapeau bas! Na prawde doskonale (1) Bardzo dobre miejsce do nauki jazdy konnej i relaksu dla juz doswiadczonych.... LukaszGebski Spokojne konie, przepiękne tereny do jazdy (1) Polecam wizytę w Stadninie koni huculskich w Świetlinie i skorzystanie z... Magda KULIG REWELACJA (2) Serdecznie i gorąco wszystkim polecam zimową kuligową zabawę z tą stajnią!... Zadowolona kuligowa ekipa :) POLECAM !! (1) polecam wszystkim, naprawdę wspaniała atmosfera, Pani Agnieszka ma pojęcie o... Vivienne Gorąco polecamy;) (1) Uważam że wszystko jest na 6.Moje córki chodzą i się bardzo dużo... mama Oli i Zuzi nie jedźcie tam bo będziecie żałować (1) dla nich liczą się tylko pieniądze - jeśli chcecie być dobrze traktowani to... koniara Jak w Bieszczadach... (1) Polecam jazdę w terenie jeżdżącym, widoki bieszczadzkie, można się... bieszczadzki anioł koniecznie tak ! (1) może i kiedyś były tu nie miłe instryktorki i wgl ludzie ,ale teraz się... Jaaaa super (1) - bardzo miłe, zrównoważone delikatne konie - bardzo miła pani instruktor -... gosia Polecam (1) Instruktorki są miłe i cierpliwe dla początkujących jeźdźców, konie przez... As Jak najbardziej tak (1) Jak najbardziej polecam szkółkę. Przyjemna atmosfera, dobrze dobierane konie,... zadowolona Bardzo polecam (1) Bardzo przyjazne konie,mili instruktorzy ,piękne widoki , duże wybiegi dla... Daria