Jestem bardzo zadowolona! (1) Jestem matką dwójki dzieci. Trafiłam z dziewczynkami do Pani Dagmary... Magdalena Jazda konna z nastawieniem na dzieci (1) Chodzę na lekcje jazdy konnej z moją córką do p. Agaty od zeszłego lata,... Ilona Super! Gorąco polecam (1) Świetna obsługa, super atmosfera, mili instruktorzy. Polecam wszystkim,... Klaudson
Wspaniałe miejsce (1) Bardzo ciekawe miejsce. Super podejście do klienta. W końcu uczę się jeździć... Agnieszka GORĄCO POLECAM (1) Byłem kilka razy, jestem bardzo zadowolony. Super obsługa, kadra szkoleniowa... Grzesiek Polecam! (1) Są tam super konie i atmosfera. Piękne tereny, świetna okolica. Mili... Kasia Tragedia... (5) Jak można jeździć konno rok i nie umieć siodłać konia? Przecież to jest... anonim profesjonalnie (1) As Dream to przede wszystkim profesjonalne podejście do klienta. Każdy... stały bywalec super!!!! (1) naprawdę bardzo polecam!super koniki i wspaniali instruktorzy :) tam... koniara POLECAM (1) Gorąco polecam, jeździłam już w kilku różnych miejscach i w Koleczkowie u... Pan Gaznikolo Superowo! (1) Uwielbiam tam przebywać. Cudowny, wiejski klimat i super atmoswera.... Dziemianek Szkoda koni (1) Dla dzieci czy organizacje urodzin dla dzieci polecam. Niestety konie... Ucząca się jeździectwa Niepowtarzalna atmosfera (1) Wspaniała atmosfera do kształtowania umiejętności i charakterów młodych i... GK SUPER STADNINA (5) Super stadnina Konie są zadbane Pani Ala jest wymagająca i świetnie uczy... Sylwia niezapomniane chwile..... (3) Witam trzy lata temu wróciłam na południe Polski ale przez dwa lata... Sabina gorąco polecam (1) Bardzo miła atmosfera, głównie dzięki dziewczynom pomagającym i podejściu... KK. Wybulcik - opinia (3) Wiecie co.. Tak narzekacie na Panią Alę, ale w gruncie rzeczy, aby nauczyć... Wybulcik tak sobie (4) Nie mam doświadczenia jeśli chodzi o stadniny, więc podzielę się jedynie... dezu Polecam! (1) W stajni jest miło i można się wiele nauczyć.Polecam P.Iwonę. Oliw Nasze gratulacje i komplementy (1) Jeździmy konno całą rodziną od ponad 4 lat i AS Dream jest pierwszą szkołą,... Grzesiek