Polecam (1) Pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczna i miła obsługa instruktorska,... Nansen ZDECYDOWANIE TAK!!! (1) Profesjonalna Szkoła Jazdy Konnej – tak jak brzmi nazwa, tak wygląda... Monia Polecam wszystkim (1) Bardzo fajna atmosfera,nauka na profesjonalnym poziomie;-) Gosia
Bardzo fajne i klimatyczne miejsce! (1) Stajnia jest nowa, w fazie rozwoju, ale czuć już świetny klimat . Obiekt... Franz_Maurer Marta - opinia (1) Polecam gorąco wszystkim! Marta SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jetem bardzo zadowolona! Konie są bardzo grzeczne,najbardziej lubię... mimimimim Tak, tak, tak! (1) To jest moja druga szkola jazdy konnej. Wcześniej byłam w Lipcach. Na... Equestrian Fenomenalność (1) Nic dodać, nic ująć. Tam po prostu trzeba iść. Kto raz pójdzie, ten będzie... Marta K. Dagon - opinia (1) Super atmosfera, bardzo przyjemny sposób na aktywne spędzenie czasu. Dagon Polecam (1) Od mniej więcej 2-3 lat regularnie uczęszczam do Swojaka na jazdy, więc... zadowolona Super stajnia! (1) Fantastyczne konie - można je tylko kochać. Przemiłe Panie, które... Meg Fajna szkółka pod Gdańskiem - piękne miejsce, zadbane konie, dobra instruktorka (1) Przemili właściciele, dobrzy instruktorzy, bardzo fajne konie, przyjaźnie... TheWknpim super (1) Jeżdżę już 2 lata w Owczarni i jestem bardzo zadowolona! Konie zadbane,... anonimowa :) Bardzo polecam! (1) Jeżdżę tutaj już prawie 5lat. Poziom zaawansowania konia był zawsze... dominika Polecam ! (1) Nigdzie nie nauczycie się tak dobrze jeździć jak właśnie w PSJK. Przemiła... K. najlepsza pod słońcem (1) Nigdy nie trafiłam do lepszego miejsca. Taką stajnię można sobie jedynie... Olka M Komancze (1) To naprawdę wspaniałe miejsce! Spełnia role stajni i atrakcyjnego odpoczynku!... Manka W Stajni Komancze :-) (1) Jeżdżę w Stajni od września ubiegłego roku: na początku na lonży, na sporym... BOp złapałam konio-bakcyla :))) (1) Złapałam bakcyla i myśle że już się z niego nie wylecze :)))) Pozytywny... Asia Monika - opinia (1) Moja niespełna 6- letnia córa zakochana jest w Trenerce i koniach ze Stajni... Monika