super :) (1) jezdze już jaki czas w tej stajni, i uważam że jest ona najlepsza w... grala Sama przyjemność (1) Z czystym sumieniem mogę powiedzieć/napisać, że jest to miejsce warte... Michał W. Najlepsza stajnia na ŚWIECIE lepszej nie znajdziecie!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Rodzinna atmosfera. Bardzo miłe panie instruktorki, dają dużo pomocnych... Agata T.
super (3) Najlepsza stajnia pod słońcem, można zaprzyjaźnić się z koniem.Po 2 lekcjach... ania POLECAM I ZACHĘCAM WSZYSTKICH :) (1) Do tej stajni chodzę od samego początku, dzięki Pani Agacie, Pani Kasi i Pani... Ola upadek dziecka z konia- wina właściciela stajni (1) Moje dziecko spadło z konia, ponieważ właściciel nie zabezpieczył namiotu.... przestraszona mama koniczka - opinia (1) kożystam z usług szkółki już od wakacji, moje dziecko jest bardzo... koniczka polecam (1) Ogólnie każda stadnina ma plusy i minusy. Plusy kumaków: Super pomysł z... kobieta gorąco polecam (1) gorąco polecam MK Wspaniałe miejsce (1) Uwielbiam tą stajnie i jej klimat. Wszystko tu jest tak jak powinno być:... Julka Najlepiej !!!! (1) Jezdze bardzo długo. Jedzilam w wielu stajniach ale w tej nauczyłam sie... Człowiek Wspaniale ! (1) Stajnia i konie cudowne ! Wspaniała atmosfera. Nauki w takim miejscu w żaden... magda Ogólnie odradzam (3) kiepsko przygotowana infrastruktura zupełna porazka. Szkoda czasu i zachodu ewe Lubimy kumaczki (1) Od wiosny 2013 regularnie bywm z dziećmi. Koniki lubimy. Mam gdzie sobie... Włodzimierz super!!!!!!!!!! (1) Spędziłam tam w wakacje kilka tygodni na półkoloniach. Było rewelacyjnie a... Paulina Jak najbardziej polecam (1) Podczas hipoterapii nie trzeba prowadzić konia z dzieckiem co jest naprawdę... ... stajnia Leśna Polana (1) W tej stajni stawiałam pierwsze kroki związane z jeździectwem. Spędziłam... ania Doskonała lokalizacja (1) Piękny plener i trasy do jazdy konnej. Laik Polecam (1) Obsługa - miła, fachowa, bez wyśmiewania błędów, konkretne wskazówki co i jak... Basia Super (1) Miła obsługa, super klimat! Polecam! Gość