Ciesze się... (1) Ciesze się, że już tam nie jeżdże! Miałam jazdy z panią Wiolą - ta pani... Nie polecam! Gallopka jest cudowna (1) Musicie tam brać lekcje jazdy! Instruktorzy mili, cierpliwi i fajni. Konie... Zuzia x3 BRAK TAKTU (1) wybierając to miejsce nie wiedzielismy, ze jest rekomendowane i byl program... Wspólnie
super instruktrka (1) Plolecam wszystkim stajnie zlota podkowa. Jest to mała bardzo kameralna... Sylwia mama - opinia (1) Pani instruktor młoda uzdolniona a przede wszystkim z pasją i zaangażowaniem... mama Stajnia (2) Gdzie dokładnie ona się mieści ? kiki Super stajnia bardzo polecam (1) Na prawdę wyjątkowa stajnia bardzo Wymagający Trener dzięki temu można sie... Oliwia Gorąco polecam (1) Świetna knajpa na zorganizowanie imprezy okolicznościowej i na obiad. Świetne... Klient Super miejsce (1) Profesjonalne podejście i bardzo mile instruktorki.Goraco polecam Doris super (1) Pani Weronika wspaniale prowadzi jazdy, bardzo dużo mnie nauczyła a do tego... Aga Pokochałem konie po zajęciach u Weroniki:-) (1) Bardzo profesjonalne podejście w świetnej atmosferze. Trening dobrany do... Radek Tu nauczylam sie jezdzic (1) W Galopagos stawialam swoje pierwsze kroki i bardzo sie ciesze ze za namowa... Ola Pierwsza Komunia w Tabunie (1) W ostatnią niedzielę organizowaliśmy w Tabunie przejęcie dla 31 gości z... Marek bardzo dobra szkółka (1) Bardzo przyjemna atmosfera i bardzo wysoki poziom nauki ze strony... Kasia wspaniałe miejsce, godne polecenia... (1) blisko rok temu zdecydowałam się zorganizować przyjęcie komunijne mojej córki... Lidia Świetna restauracja (1) Świetna restauracja, przepyszne jedzenie w dobrych cenach, miła obsługa,... Aneta Polecam (1) Gorąco polecam!!! Instruktorki profesjonalne, pełne zapału i chęci do pomocy.... Kasia TYLKO TU (1) Tylko tu każdy znajdzie to czego potrzebuje. Zarówno konie jak i instruktorki... Irena Najlepsza na świecie (1) Najcudowniejsza szkółka jaką można znaleźć. Instruktorzy tak mili że to aż... Szczęśliwa mama MIŁO I PROFESJONALNIE (1) Miałam okazję dłuższy czas korzystać z usług Szkoły Jazdy Konnej Galopagos i... Mariola