świetna szkółka (1) Szkoła jazdy konnej Galopagos to coś więcej niż zwykła szkółka. Instruktorki... Adam Naprawdę godna polecenia szkoła (1) Długo szukałam miejsca, gdzie naprawdę mogłabym się nauczyć nie tylko jazdy... Ania Fajna restauracja, świetna organizacja przyjęcia (1) Polecam restaurację Tabun wraz z 15 osobami, które uczestniczyły razem z nami... Karolina
Majówka 2014 (1) Spędziłem w tym ośrodku majówkę 2014. Ponieważ właścicielka nie zapytała mnie... Alek Szczerze polecam Restaurację TABUN (1) Tydzień temu miałam okazję organizacji chrzcin córki w restauracji TABUN i z... Anna Wspaniałe miejsce (1) Miejsce jak z bajki jedno z najprzyjemniejszych miejsc , w których miałem... Wiesław SUPER! (1) CUDOWNA! Przybywajcie Zakochana w Galoopce Szkółka jak marzenie (1) Od 2lat regularnie podnoszę tam swoje umiejętności. Prawdziwie profesjonalna... miłośniczka koni Ogólnie brud! (4) Nie jeden raz widziałam jak konie stały na betonie. W boksach jest bardzo... właścicielka konia Polecam!!! (1) Moja Córka była zimą na obozie konnym z AS Dream organizowanym przez biuro... Mama fajnie (1) Ogólnie polecam, super instruktorki, wolontariuszki. Trochę zawyżone ceny. Na... klientka powiedzmy że ok... (1) Kilka razy miałem możliwość jeżdżenia na koniach w tej 'stajni'. Ogólnie... Klient Polecam! (1) Atmosfera naprawdę przyjazna. Panie instruktorki przesympatyczne, które dają... Ola Bardzo nie polecam! (1) W Kumakach zaczynałam swoją przygodę z jazdą konną. Treningi z panią Pauliną... Magda Bardzo polecam !!! ;) (1) Super konie i trener, który świetnie uczy...bardza fajna i przyjemna... Maja K Bajkowe miejsce z super klimatem (1) Miejsce jak z bajki na skraju lasu wokół sama natura, a jednocześnie blisko... rodzinka.pl piękne otoczenie (1) Cudowny krajobraz, świetnie wyszkolone konie i duży poziom nauczania.... Marta Bardzo polecam tą Stajnie (1) miła atmosfera,super treningi i bardzo fajne koniki ! D POLECAM !!!!!!! (1) serdecznie polecam stajnię ,przepiękne otoczenie,miłe spdzanie czasu przy... Paulaa ideał (1) Jeździłam 1,5 roku w szkółce i teraz chodzę na indywidualne u Pani Matyldy.... ania sz.