Super (1) A moje dzieci są bardzo zadowolone z usług Pani Teresy i po powrocie z Lesnej... patrycja Super (3) Jeżdżę tam już dwa lata, i jak na razie jest świetnie. Uczy mnie pani... Mila GORĄCO POLECAM (1) Chodziłam to tej stadniny przez około 2 lata sporo się nauczyłam i zdobyłam... Natalia
Najlepsza szkółka! (1) Jeżdżę w Galoopce dosyć długo i ani razu nie spadłam z konia. Instruktorzy... Basia Polecam!! (1) Polecamy, bardzo polecamy wszystkim lekcje u Pani Agnieszki Eliks!! Ja wraz z... Inga polecam!! (1) Gorąco polecam naukę oraz doskonalenie umiejętność jeździeckich pod okiem... Joanna rewelacja (1) Co tu dużo mówić .. po prostu super całusy dla instruktora/ów Faustyna GORĄCO POLECAM!!!!!!! (1) Gorąco polecam tą szkołę ze względu na niesamowicie pozytywny nastrój, mega... LadyD :) Polecamy PSJK! (1) Na urodziny od dziewczyny dostałem karnet na 4 lonże. Po ich odbyciu byłem... Piotrek Najlepsza stajnia na świecie! (1) Cudowne miejsce! Konie niesamowite zarówno pod względem urody jak i... koniara z Gdańska Zakochałam się w Komanczu :) (1) A kto w stajni Komancze już był, wie, że Komancz to jeden z większych rumaków... J - wielbicielka Komka Tylko BHT! (1) Dużo bardzo dobrze ułożonych koni, o różnych temperamentach i dla osób mniej-... Mysz zadowolona - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam! Obsługa naprawdę miła i konkretna,a ceny... zadowolona Pełen profesjonalizm (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim szkołe As Dream. Indywidualne podejscie... Basia super (1) przez długi czas nie mogłam znaleźć odpowiedniego dla mnie miejsca i trenera.... koniara :) (1) Jeżeli chodzi o nauczanie i koniki jest naprawdę super, jeżdżę u p. Agi od... S. Najlepsza stajnia, w jakiej jeździłem (1) Piękne miejsce, schludne i malownicze, cisza, spokój. Cudowne konie o całej... Saiph super!! (1) PSJK to najlepsza szkółka na świecie !Można sie wiele nauczyć.Jeżdże tu od 4... Ola Najlepsza szkółka! (1) Na hipodromie zdecydowanie najlepsza szkołka, konie zadbane, grzeczne. To... O. świetna stajnia i nie tylko! (2) to zacznę może od koni, przede wszystkim jak tam przyjechałam to nie... casia