Osrodek Jazdy Konnej na medal! (1) To takie miejsce, w którym chcę podziękować. Za talent pedagogiczny, za siłę... Gretchen Byłam tam dużo razy i muszę powiedzieć że jestem zachwycona ! (4) Byłam tu 3 razy na półkoloniach i mam zamiar być jeszcze raz potem mam zamiar... Podróżniczka i zafascynowana KUM W 100 % polecam!!! (1) My akurat mamy doświadczenie w innych szkółkach na hipodromie i nie tylko i... MagC.
Super! (1) Chodzę tam od września i już się bardzo dużo nauczyłam. Dwa razy byłam na... Juli Stajnia Komancze nie tylko dla koni :) (1) Stajnię Komancze znam od początku - super miejsce prowadzone przez świetne... dittka Raczej nie (7) Konie są żle traktowane ,nie są wypuszczane na padoki ,stoią w boksach... ----- nie polecam (2) tak jak w temacie, niektorzy co tam pracują niepowinni zostać instruktorami,... ja Dla każdego coś dobrego... (1) Do Stajni jest kawałek drogi, ale miejsce jest cudowne i rekompensuje całą... Pablo Cudowne miejsce! (1) Bardzo kompetentne, sympatyczne, życzliwe i wyrozumiałe Panie Instruktorki!... Iza Stajnia Komancze (1) Jeżdżę w tej stajni odkąd zaczęła istnieć razem z moją mamą i polecam ją moim... Martyna L. moje pierwsze jazdy (1) Mam 10 lat i w końcu zaczęłam jeździć konno u Pani Ani. Cieszę się, że w... Paulina Rewelacyjna stajnia, pomimo paru minusów... (1) Uczę się tam w sumie ok. 5 lat. Zacznę może od obsługi. Rzeczywiście... ~ Wera NIKOMU NIE POLECAM! (1) Stadnina w stanie krytycznym, podejście tamtejszych pracowników do ludzi i... Agnieszka świetna atmosfera zadbane piękne konie (1) Cudne miejsce, cisza, zieleń, piękne tereny, stadnina i konie zadbane,... Monika Stajnia nad jeziorem - kpina!! (4) DNO !!! Własciciel nie ma pojęcia o hodowli koni, stajnią zarządza jego syn... Zezula ;) (1) Polecam p. Halinkę. Zresztą o profesjonalizmie instruktorki przemawia to, że... Agnieszka Polecam (1) Wszystkie jazdy odbywają się w miłej atmosferze z doświadczonymi... Ańczyk Polecam! (1) Rewelacyjne miejsce zarówno do odpoczynku jak i nauki jazdy konnej. Wokół... asia Zdecydowane TAK!! (1) Koniaro jeżeli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do Pani Agnieszki Eliks i... Kropek :) Bardzo Polecam! (1) Lekcje u Pani Agnieszki są naprawdę wspaniałe. Pani Agnieszka zna się na... A. Cassino