Jestem na taaaaakkkk!!!!!!!! (1) Firma świadcząca usługi na najwyższym poziomie. Miejsce prowadzenia zajęc... Zadowolona klientka Świetna stajnia! (1) Bardzo dobra stajnia. Świetne konie, niezwykle sympatyczna ale też wymagająca... Juu Rewelacja! (1) Polecam! Szczególnie zaawansowanym jeźdźcom, którzy chcą poprawić błędy lub... Jagoda
super szkoła!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą nauczyć się dobrze jeździć konno. Konie są... Anna Super (3) To super stajnia koniki sa przeukochane dziewczyny miłe a w szczegulności... Igusia Super (4) Bardzo fajny klub. To co mnie ucieszyło już na pierwszej jeździe to fakt że... Kika ; ) (2) Dla mnie ta stajnia jest ok . To prawda zajęcia oporządzania konia mogły by... Anonimowa Ja jestem zadowoloy (2) To jest super stajnia konie są fajne Daniel stajnia z klimatem (3) Według mnie ta stadnina koni jest bardzo dobra. Dużo się nauczyłam od kiedy... Magdalena wixen nie ma racji (2) jeżdze tam od miesiąca i zaczynam galopować. wcześniej nie jeździłam. Stajnia... Daria Ja jestem zadowolona (5) Z wielkim zdziwieniem przeczytałam negatywne opinie i gdybym tylko po... redleo Nawiazanie do poprzednich wypowiedzi (2) Czytajac komentarze natrafilam na jeden gdzie ktos stwierdzil ze Pani Dagmara... Iwona KOSZMAR (5) ta "stajnia" to istny koszmar nie dosyć że warunki są okropne (mam... Ola Klimatyczne miejsce (3) Szkółka jeździecka naprawdę godna polecenia! Miła atmosfera, Pani Ala choć... Aga Z miłości do koni (1) Takich miejsc na prawdę zostało już niewiele! Tu liczy się jedynie dobro... Ania K. Super!!! (1) Bardzo mila atmosfera, sympatyczna obsluga, swietne konie, piekna lokalizacja... Aska Żal (2) ja nie polecam tej stadniny, po roku jeżdżenia w kółko można się znudzić,... Anetka 100 procent na nie. (5) Zaczęłam jeździć w wakacje. Gdy nie mogłam na konia wsiąść (mam problemy z... Karolina !!!!!!!!! (6) Nawet fajnie, ale jest tam strasznie niski poziom nauki. Ucvzyłam się tam... jAstina Polecam!!! (2) Polecam tę stajnię, przemiłe koniki, fachowe zajęcia i świetna atmosfera!!... Mała