Najlepsza stajnia jaka znam (1) Najlepsza stajnia, jaka znam a znam ich kilka. Położona w pięknym miejscu na... Igor_Z Fajne miejsce (1) Mam wrażenie że to dopiero początek czegoś naprawdę fajnego. Miejsce się... E Najlepsza stajnia na Pomorzu (1) Gorąco polecam spróbowac jazdy w darbovenie, bardzo zadbane czyste miejsce,... Wiktoria
Nasze ulubione miejsce (1) Po doświadczeniach w kilku poprzednich miejscach stwierdzam, że to miejsce i... Marzena Świetne miejsce (1) Na prawdę wspaniałe miejsce i wspaniałe osoby oraz konie. Polecam każdemu! Karolina Półkolonie w Lipcach (1) Bardzo fajne miejsce dla dzieci które naprawdę odrywa od komputerów i... Anna G. Półkolonie (1) Być może nauka jazdy na koniach i stajnia jest świetna, tego nie wiem.... Aga Półkolonie:) (1) Cudowne miejsce,wspaniała z sukcesami na koncie kadra,fantastyczna... Mama Polecam! (1) Super stajnia z profesjonalnym podejściem, instruktorka bardzo skrupulatnie... Magda Nie poleca (1) Mimo dobrej lokalizacji i wysiłków instruktorek, nie polecam. Chodziłam na... K Gorąco polecam! (1) Zdecydowanie najlepsze urodziny w mieście. Duzo atrakcji, dzieci zachwycone... Dagmara Pełen profesjonalizm (1) Polecam z calego serca,❤️Panie istruktorki na wysokim poziomie, nauka... Dagmara Pozytywne zaskoczenie (1) Wcześniej trafiałem na słabe stadniny, gdzie instruktorzy zupełnie się nie... Gdańszczanin111 Moje ulubione miejsce (1) Trudno się do czegokolwiek przyczepić. Poziom nauki jest świetny, podobnie... MarekP Profesjonalna stadnina dla wymagających! (1) - świetny poziom nauki - piękne i dobrze ułożone konie - szeroka oferta (coś... Janusz W Profesjonalna stadnina z uniwersalną ofertą (1) Bardzo przyjemne i profesjonalne miejsce, gdzie naprawdę można zarazić się... Mateusz Zdecydowanie polecam! (1) Tutaj zaczęłam uczyć się jeździć konno i to był dobry wybór. Instruktorki to... Paulina Polecam z pełnym przekonaniem (1) Witam, ocenę za poziom nauczania daję neutralną, gdyż byłem tylko na... Marcin Stajnia Nara to nie to samo co istniejąca kiedyś w tym miejscu Stajnia Tara (1) Czytam tu opinie na temat Stajni Nara sprzed pięciu, a nawet dziewięciu lat,... Ewa 2018.09.11 Nie polecam (1) Stajnia bardzo ładna,zadbana,konie tez zadbane. Miałam okazje jeździć tam... Ada