Jeżdżę od kilku miesięcy -polecam (1) Jeżdżę w tej stajni od kilku miesięcy, moja opinia nie jest oparta na... JS totalny chaos! (3) Byłam zażenowana podejściem dziewcząt, które są tam (mam nadzieję)... Katarzyna Nie Polecam (1) Słabo,słabo jeszcze raz słabo ,lekcje po lekcji wygladaja tak samo brak... Jmb
Super!!! (1) Fantastyczne miejsce dla poczatkujacych i zawaansowanych ktorzy chca wejsc w... Anonim Cudowne miejsce (1) Instruktorzy z pasją, z mega profesjonalnym i pełnym wyczucia podejściem tak... Karolina lekcje (1) Szkółka, to zbyt wygurowane słowo,dzieci uczą dzieci nazwijmy to... ja super miejsce do nauki (2) zacznę od początku: moje dotychczasowe doświadczenia z końmi ograniczały się... Maria Musial Stajni ihaha (1) Jestem bardzo zadowolona, bo moje dzieci są zachwycone:) Monika Wspaniałe miejsce (1) Stajnia pięknie połozona. Konie lagodne, a kadra cierpliwa, uśmiechnięta i... Szempla Super stajnia (1) Wspaniałe, zaangażowane w swoją pracę instruktorki. Koniki, które cierpliwie... SB Nie polecam (1) Bardzo słaba stajnia,na początku było miło potem klimat się zepsuł,... M. Polecam (1) Jest miło i spokojnie, bardzo kameralnie. Dobrze tłumaczą. Cena ok. kociara Stajnia Babiniec (1) Poziom nauczania jak na jazdy rekreacyjne bardzo dobry. Hala mała, ale... Suzy Niestety nie polecam (1) Byliśmy na rodzinnym obiedzie. Dania dla dzieci bardzo skromne i drogie.... Ola Jedzenie - Drogo i przeciętnie (1) W 4 osoby zamówiliśmy obiad, każdy dostał jedzenie w innym czasie, gdy ja... Jacek Restauracja (2) W życiu nie jadłem tak paskudnego schabowego!!!! Nie przyjadę do was i nie... Pitus polecam (1) Byłam dziś w Tabunie z córką i było super :) Smaczne jedzenie, uśmiechnięta... Magda Nie polecam (1) Ceny bardzo wysokie , niestety nie idące z jakością obsługi instruktorskiej... Zofia raj na ziemi - dla koni i ich miłośników (1) Cudowne, unikatowe miejsce. Warunki dla koni na najwyższym poziomie. Opieka i... ania Wypad na obiad do restauracji Tabun w Otominie (1) Miałam świadomość , że restauracja Tabun jest po kuchennych rewolucjach Marty... Hanna