nie powala a ceny z kosmosu (1) może być, jest ładnie chociaż szkółka cieszy się złą sławą, jazda jak dla... mm Słabo (1) Niestety instruktorka średnia, nie daje nawet grama swobody na koniu, ceny... Katarzyna Wigilia firmowa (2) Kolejny raz mieliśmy okazję być gośćmi restauracji w środę (grupa 17 osób).... Jacek Makaruk
Fatalna restauracja;(( (2) Niedawno przypomniałam sobie o Tabunie, który już wcześniej odwiedzaliśmy z... Karolina szkolka jezdziecka Lipce (1) Jezdze z corkami juz 7 miesiecy i jestem bardzo zadowolona z tej szkolki pani... patrycja dworaczek Świetne Konie!!! Swojski klimat :) (1) Stajnia ihaha posiada świetne Konie - odważne, spokojne, zrównoważone, dające... Monika mustang weronika piepiórka (1) miła, kompetentna obsługa, otwarta na ludzi ela duszka Nasjlepsza stajnia (1) Polecam wszystkim tą stajnię jest naprawdę rewelacyjna.Świetne i przyjazne... Milena wesele w Tabunie - totalne nieporozumienie (1) Wyprawialiśmy wesele w Tabunie i niestety, mimo urokliwości miejsca, dobrego... Ewa Zawsze tam wracam (1) Kocham to miejsce. Polecam. Nina Rewelacja (1) Znam tą stajnie od lat,zawsze było rewelacyjnie,atmosfera i klimat... Kasia Wojtek z żoną (1) Witam tych którzy szukają dobrego miejsca na zjedzenie obiadu. Na samym... Wojtek Najlepsza stajnia w mieście !!! (1) Najlepsza stajnia pod każdym względem... Cudowni ludzie , cudowne konie ,... Koniara Świetna stajnia, polecam! (1) Bardzo fajna szkółka, stajnia zadbana, bardzo miła kadra no i oczywiście... kocham.konie polecam (1) ładna okolica, wspaniałe, łagodne konie, szybka nauka malwina Polecam wszystkim! (1) Zapisałam córcię na jazdy i jest zachwycona! W koncu cos co oderwało ją od... katarzyna Super szkola jazdy konnej dla dzieci i ich rodzicow (1) Polecam najgorecej te szkolke jazdy konnej usmiech profesjonalizm opieka to... Mamcia Totalna porażka!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dnia 08 maja 2016 roku, w godzinach popołudniowych wybraliśmy się z rodziną... Ola pyszności!!!godne polecenia (1) Nie wiem kto pisze te niepochlebne opinie Znam i chodze do wielu restauracji... mariola rozczarowanie (1) Odwiedzając Tabun trzeba się bardzo wyluzować. Obsługa na poziomie śmiesznym,... Krzysiek