Super miejsce (1) Fajna nieduza stajnia, miła obsługa, dobre grzeczne konie, no i tereny nad... Mareczekgd stajnia Jednorozec (1) Fajna stajnia, przyjaźni ludzie, wspaniałe i spokojne konie, przecudne... Kasia jazda konna (1) Byłam z córka i siostrzenicą na zajęciach na lonży, takich dla... Kamila
jazda konna dla dzieci (1) Zajęcia bardzo dobrze przeprowadzone. Córeczki zadowolone, oprowadzanie na... Agnieszka raczej rozczarowuje niż zachęca (9) Zastanawiam się skąd tak rewelacyjne opinie na portalu, chyba Panie same... Anna polecam! (1) trzeba przyjechać i spróbować . świetna kadra oraz przyjemne konie. doskonale... Lukasz Jazda konna (1) Córka zapisała się na jazde do tabuna. Byliśmy w wielu stajniach miedzy... Małgorzata Bardzo fajnie (1) Z rodziną pojechaliśmy do restarłacji. Zamiezaliśmy tylko coś zjeść, ale... Aagata Polecam wszystkim (1) Swietne tereny, 5 min od plazy albo lasu. Co kto woli :) Organizuja tez... Michal Godni polecenia (1) Moje dziecko również chodzi na zajęcia do /szkoły Gimnastyki Sportowej już 3... MirekTokarski Serdecznie polecam (1) Świetne miejsce na weekendowy wypad by odpoczac od wszystkiego w ciszy i... AdamS Polecam rodzicom 100% zadowolenia (1) Polecam rodzicom tę organizację zarówno w prowadzeniu zajęć rekreacyjnych jak... beatarogalska01 Pierwsza wiyta (1) Szukaliśmy po opiniach dobrego lokalu! Tabu to ładna restauracja, ale... Cezary Polecam (1) Świetne miejsce do rozpoczęcia swojej przygody z jezdziectwem, ciekawe... Klaudia Dramat!!! (2) Pierwszy raz w życiu spotkałem się z taką obsługą... Zadzwoniłem ok 20 min... Maciej Świetna stajnia! (2) Od paru lat regularnie jeżdżę w stajni Oświata Lingwista, i z peenością mogę... Zofia Zawiedzony (2) Niestety 2 razy umawialem sie z Stajnią Lingwista na uczestnictwo w naszej... Paweł POLECAM! (1) Organizowałam tutaj urodziny dla młodszej córki - bardzo udana impreza,... Marzena POLECAM:) (1) Organizowałam najpierw przyjęcie urodzinowe dla dziecka, które było bardzo... Marzena allle super się zadziało w szkole jazdy (1) Przemiła, dobrze wyszkolona kadra, prowadząca ciekawe zajęcia dla dzieci i... rafka