druga skucha (1) Odwiedziłam restaurację po raz drugi. Za pierwszym razem zamówione... Aleksandra Super! (1) Świetna stajnia. Bardzo miła atmosfera, nowy, dopasowany i porządny sprzęt.... HorseGirl99 kolacja we dwoje :) (1) odwiedziliśmy restaurację Tabun 30.01. zachęceni piękną okolicą, klimatem... Agnieszka
Iskra (1) Jeżdżę do Iskry od wielu lat na obozy letnie jestem zachwycona podejściem... Madzia Super szkółka (1) Bardzo dobry poziom nauczania. Panie bardzo miłe i odpowiedziale.KONIE... Dorota Odwołali imprezę sylwestrową w ostatniej chwili! (2) Niepoważna firma - dzień przed wigilią przez przypadek - koleżanka, która... Mika Hotel dla koni- Pegaz Reda (1) Przejechałam bardzo dużo stajni w trójmieście razem ze swoim koniem, na... Właścicielka konia pensjonat dla koni!! (3) Zupełnie nie polecam nikomu owej stajni, stałam z koniem tam prawie dwa lata... karolinka90 Najlepsza stadnina w tej szerokości geograficznej! (5) Konie są bardzo ułożone, łagodne i posłuszne, od razu wytwarza się... Anita Absolutnie wyjątkowa stajnia! (1) 100% polecenia - atmosfera niesamowita - jest zabawnie, luźno, bez napięcia.... Kasia Wesele w Tabunie (1) Jesteśmy wciąż oczarowani atmosferą miejsca, profesjonalizmem obsługi... Agata i Jan Zawiedziona (1) Kilka dni temu pojechałam z córką na konie do Tabuna. Moja córka bardzo... Mysza Super szkółka (1) Wysoki poziom nauczania, świetne konie, plus za halę. Jana wiecej nie wroce (2) Bardzo zawidolem sie na wizycie w tej restauracji. Pierwsze wrazenie bylo... Zawiedziony REWELACJA! (1) GALOOPKA to najlepsza szkółka jaka jest na pomorzu ! Jeździłam w wielu... Katarzyna WSPANIAŁE WESELE (1) Wspaniałe wesele, w pięknym swojskim klimacie, pyszne jedzenie podane przez... Asia POKLECAM (1) moja córka(6 lat) pomimo całej swojej nieśmiałości pokochała Galoopkę całym... Mama Olgi Lipcowi goscie (1) Znakomite i dobrze wyszkolone piekne konie. Kompetentni instrikotorzy, ktorzy... Ewa B Lipcowi goscie (1) Mielismy okazje spedzic kilka uroczych dni w osrodku Tabun. Zostalismy bardzo... Jack Sparow og Ewa B Ula - opinia (1) Juz po pierwszej jeździe poczułam ze kocham te konie. Pani Weronika jest... Ula