Jedyny i niepowtarzalny - Galopagos! (1) Długo szukałam miejsca takiego jak Galopagos. Szkółki, która łączyłaby w... Asia Uwaga! (1) Z zajęć dzieci są zadowolone, ale proponuję wprowadzić zasady dotyczące... Dobromir chrzciny (1) Bardzo polecam restaurację na imprezy rodzinne. Miła obsługa, przystępne... Kasia
Nie polecam (1) Zamówiliśmy 3 dania główne, w tym 2 dla dzieci, makabryczny czas oczekiwania... Głodny Instruktorzy dobrzy, klimat nie bardzo (1) Uczyłam się jeździć w bht przez kilka lat i przed każdą jazdą łudziłam się,... Była uczennica Zawiedzenie (2) Byliśmy w weekend w Restauracji Tabun zachęceni opiniami znajomych na temat... niezadowolona Najlepsza stajnia ever :) (1) Korzystałam już z różnych szkół jeździeckich, ale żadna nie była tak dobra... Ania Najlepsza szkółka jazdy konnej we wszechświecie! :) (1) W tej właśnie szkółce zaraziłam się miłością do koni. Panuje tu miła... Amelka Ranczo w wielkim mieście (1) To miejsce jest nie tylko pięknie położone wśród zieleni, ale przede... Zofia Cudowne miejsce! (1) Piękne i cierpliwe konie; sympatyczne, wyrozumiałe i kompetentne... Iza O zawodach (4) Zawody fajna sprawa tylko jak można było do konkursu dla dzieci wystawić... ZAWIEDZIONY Unikatowe miejsce w Trójmieście (1) Piękna lokalizacja (Oliwa), unikatowe konie rasy Tinker, jedyne chyba w... dijey NAJLEPSZA stajnia!!!! :D (1) Bardzo miła obsługa zawsze ktoś się znajdzie do pomocy. Mimo, że na jazdach... Kasia Najlepsza Stajnia pod słońcem!!! (1) Moja Córeczka jeździe do stajni od 2 lat. Instruktorzy mają super podejście.... Grzegorz Polecam...Magiczne miejsce (1) Bardzo pięknie usytuowana stadnina. Wszyscy instruktorzy są bardzo dobrze... Alicja Byłam i POLECAM! (1) Jeżeli chcecie fajnie spędzić czas w miłej atmosferze z cudownymi końmi i... Meg prawdziwy profesjonalizm (1) Stajnia Galopagos to miejsce, gdzie naprawdę kocha i szanuje się konie.... Grażka Rewelacja (2) Najlepsze miejsc dla tych, co kochają konie, można tu zacząć naukę w każdym... Rodzina uroczystość w tabunie (1) Pięknie dziękuję za udaną organizację urodzin mojego taty :-) Jest mi bardzo... jila Rozczarowanie (2) Odnośnie poziomu komunikacji i organizacji w tej szkółce mam dokładnie te... Anonim