Atmosfera do poprawy (1) Córka z niecierpliwością czekala na lekcję w stajni. Konie to jej ogromną... Gosia Hotel/Pensjonat tylko dla KONI ;) (1) Uprzedzam, że właściciele przyjmują tylko konie jest to typowa stajnia z... Nina Półkolonie (1) Niestety nie mogę być tak pochlebna...a chciałabym. Na pólkoloniach miała być... Uczestnik
...polecam... (1) ...polecam... Bardzo mila a zarazem profesjonalna atmosfera Polecam konia... Zadowolony klient Carlos (1) ...polecam... Bardzo mila a zarazem profesjonalna atmosfera Polecam konia... ... zadowolony klient Wpsaniala stajnia (1) Przepiękne zdrowe konie z którymi współpraca to czysta przyjemność. Bardzo... Kate Super (1) Miło, profesjonalnie, zdecydowanie polecam! Alicja Rewelacja! (1) Podejście w 100% indywidualne do każdego adepta. Wysoki poziom nauczania,... Alicja Najlepsza stajnia! (1) Przemiłe instruktorki, indywidualne podejście do jeźdźców i kompleksowa... Ally POLECAMY (1) Sympatycznie, radośnie i jednocześnie skutecznie uczymy się jeździć konno -... DLUHANKA J.J Darboven jest super. (1) Jest to super stajnia z super końmi. Najlepszym koniem jest Nicola. Jestem... Czwartek kucharz do wymiany (1) albo konie albo restauracja bo widac ze wszystko razem nie wychodzi. Tabun... mich Super! (1) Stadnina Kopytko to najlepsza stadnina w jakiej byłam gorąco polecam tam... Kamila Jopi (1) Pełen profesjonalizm mila atmosfera :) Czarny Polecam na imprezę rodzinną lub okolicznościwą! (1) Wyrażam duże zadowolenie z naszego wyboru restauracji i podziękowania... AiB Nie polecam (1) Rolada z indyka obrzydliwa,surówka z pora do niczego.Chyba kucharz zapomniał... Kasia Spotkanie firmowe - pożegnanie pracownika (2) Przejażdżka zaprzęgiem i ognisko super! Bardzo sympatyczna obsługa, p. Jacek... Marta Miło i smacznie (1) Lubie jeździć do tabuna na obiady. Maja bardzo dobre menu zgodne z bieżącą... Agata Stajnia Nowe Horyzonty (1) Polecam jak najbardziej , fajne koniki do dzierżawy, miła atmosfera, fajne... Oliwia Miejsce jakich mało (1) Pierwszy raz trafiłam tam jak byłam na weselu u mojej koleżanki. Byłam tak... Marzena