Polecam (3) Bardzo dobra agencja ... miła i skuteczna, a jednak się da traktować ludzi po... Dawid :) śmiech na sali (5) W przypadku, gdy pojawi się ogłoszenie Jobhouse na stanowisko managerskie... nabrany śwwietna agencja! (1) dzięki Jobhouse mogę zarabiać podczas studiów:) AA do tego obsługa zawsze... kurczak
Ostrzegam, naprawdę nie warto (2) Agencja oferowała pracę w służbach informacyjnych strefy kibica informując o... me Nie polecam (2) Job House.Na euro w strefie kibica obiecywali złote góry.Niestety,po... Mo Jedna z wielu. (2) Stawki dla pracowników są żałosne. Dochodzą ukryte koszta (przywieź, podpisz,... Studentka NIE MARNUJ CZASU! (2) Lepiej szukac pracę samem, gdyż jak po 3-4 dniach wychodza problemy w pracy... Ja Job house (1) Pracowałem dla tej agencji kilka miesięcy temu, to co mi się rzuciło w oczy,... Marcin Ochnicki Najgorsze pośrednictwo (1) Lepiej szukac pracę samem, gdyż jak po 3-4 dniach wychodza problemy w pracy... Ja Dostałam stałą pracę!!! (3) Jestem bardzo mile zaskoczona. Pracowałam już kilka razy przez różne agencje... Zadowolona Profesjonalna firma (1) Jestem Bardzo zadowolona ze współpracy z tą agencją pracy. Poszukiwałam racy... Zadowolony pracownik Polecam (1) Jobhouse to najbardziej profesjonalna agencja w jakiej byłem. Pomijając ładne... M. Bardzo dobry partner (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy. Firma szybko, skutecznie i za umiarkowane... Piotr Borkowski Najlepsza agencja w trójmieście! (1) Prowadzę działalność około 70 osób. Co miesiąc zatrudniam poprzez agencję na... INTERPLASTIC - Jan Żółtowski Polecam. (1) Chciałbym polecić usługi firmy JOBHOUSE. Zlecenia są wykonywane szybko i z... Aleksander Mach POLECAM !! (1) Atrakcyjne oferty pracy oraz miła i profesjonalna obsługa GODNA POLECENIA !! AC Jobhouse to pewny partner!!! (1) Współpracujemy z Panią Natalią Bogdan od dawna. Zawsze jest zaangażowana i w... Bartek Cnota Najlepsza agencja pracy (1) Ja jestem zachwycony praca agencji. Profesjonalna i miła obsługa. Moim... Pawel Polecam !!! (1) Osobiście bardzo polecam usługi tej Agencji. Moja rozmowa kwalifikacyjna... Ania K. Jak dla mnie OK:) (1) Brałam udział w rekrutacji przez JobHause i szczerze napisze, że porces... DK