Małgorzata Cz - opinia (1) Po dziesięciu latach skorzystania z usług po raz drugi wróciłam do Joris.... Małgorzata Cz Marcin - opinia (1) Doradztwo na wysokim poziomie, cierpliwość przy zmianach w projekcie, szeroki... Marcin Agata Schilf - opinia (1) Jestem Bardzo zadowolona z obsługi , przechowywania zamówionego asortymentu... Agata Schilf
Krzysztof - opinia (1) bajeczki brzmią super do czasu złożenia zamówienia i zapłaty... później... Krzysztof A. - opinia (1) Zdecydowanie odradzam. Wszystko jest ok jak się słucha tzw doradcy i nie ma... A. Damian - opinia (1) Polecam w 100% pełen profesjonalizm od projektu do transportu towaru do... Damian Profesjonalna i rzetelna firma (2) Do Firmy Joris trafiłam z polecenia. Dział handlowy oceniam doskonale.... Kasia W Czarowanie i "co ja mogę " (1) Firma tylko dla ludzi mających duuuzo czasu duuuzo cierpliwości. Podejście... Nnnna3 Nie polecam (2) Firma wzbudza zaufanie do momentu złożenia zamówienia, później zaczynają się... K Nie polecam (1) Firmę poleciła mi koleżanka... ja niestety już nikomu nie polecę. O wszystko... Kat. Zdecydowanie odradzam (1) Nigdy nie spotkałam się z takim traktowaniem klienta jak w tej firmie. Buta,... poszkodowana Nie polecam! (1) Witam. Płytki, które miałem otrzymać w ubiegły piątek (12 stycznia) nie mam... Piotr Polecam! (1) Firma została mi polecona przez dwie znajome i rzeczywiście nie zawiodłam... Alicja A ja polecam (2) Zamowilismy plytki do kuchni w tej firmie i jestesmy zadowoleni: od poczatku... Ira a ja jestem zachwycona (2) Nie mogę zrozumieć jak można było napisać coś niemiłego o tej firmie - jestem... Anna ZDECYDOWANIE ODRADZAM! (1) Zdecydowanie odradzam. Niedotrzymywanie terminów, sprzedaż sprzętu z... Anita ŚWIETNA FIRMA - ZNAM I POLECAM (3) Absolutnie nie mogę zgodzić się z wcześniejszymi opiniami. Jestem przemile... Maria a ja nie polecam (2) I dziwię się, że nagle pojawiły się same dobre opinie. Sprzedawcy sami... Dorota Świetny sklep (1) Rewelacyjne miejsce - szukałem kafli do łazienki i przypadkiem trafiłem do... Tomasz wszystko ok (1) obsluga - telefon, kontakt osobisty, email, bardzo RZECZOWE podchodzenie do... jolly