Szczyt bezczelności!!! (5) Firma joris usunęła mój poprzedni komentarz, gdyż był negatywny. Jeszcze raz... Ania Pozytywnie (1) Zakupiliśmy w Jorisie wanne narożną. Całą obsługę ciężko mi oceniać, nasz... Michał Polecam (1) Zakupiłem Niedawno całość Wyposażenia Łazienki Mimo Terminu podanego 14 dni... Jacek
Bezczelni ! (1) Umawiaja sie kilkakrotnie na montaz mebli bo raz zapomnieli, raz cos wypadlo... Hania polecam (1) Jestem zadowolony z zakupow w tym sklepie. Zawsze dostawa jest szybka i co... jerzy Jestem ogromnie wdzięczna (1) Bardzo długo szukałam na trójmiejskim rynku najpierw bordowych, potem... Ewa ja jestem zadowolona! (1) ja mam mile doswiadczenia, kontakt osobisty, mailowy (nawet pozym wieczorem).... MIKI owocna wspolpraca z wybrednna klientka (1) ja mam mile doswiadczenia z jorisem, kontakt osobisty, mailowy (nawet pozym... MIKI Chamstwo! (3) Sprzedawcy nieuprzejmi a wręcz chamscy! Nie mają czasu ani chęci na... B REWELACJA (3) Witam Zakupiłem kompletną łazienkę w firmie JORIS. Rewelacja projekcik pana... Misiaczek KOSZMAR !!!! (3) Moja wspołpraca z Jorisem tez nie jest ciekawa ,oczywiscie na poczatku czary... ks Szczerze polecamy zakup Armatury Łazienkowej w JORIS!!! (4) W sklepie JORIS zakupiliśmy komplet armatury łazienkowej do naszej łazienki.... jarek & marta NIE POLECAM! (2) Firmę Joris polecił nam kolega. Ale niestety bardzo się na niej zwiodłam.... Monika Polecam (1) Kupiłem w tym sklepie kafle do mieszkania (zamówienie ok. 5500) i nie było... - ssssssssssuuuuuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrr (1) Super firma,dobrzy fachowcy,potrafią doradzić nie mówiąc nic już o... zadowolony klient POLECAM!!!! (1) Kupiłem zestaw baterii do lazienki i kuchni, wc, oraz zestaw podtynkowy.... stahhhh JORIS? NIGDY WIĘCEJ! (1) Kupiłem u nich szafkę do łazienki, taka zwykła z katalogu. Miała być po max.... Michał nie polecam!! (1) Firma beznadziejna. Kuszą tylko zniżkami, klient zamawia towar a później... klient Rewelacja (1) Firma solidna, profesjonalne podejscie do klienta, niskie ceny i RABATy dla... Milena NIERZETELNI ... (1) ZAMÓWILIŚMY TOWAR W SIERPNIU Z TERMINEM REALIZACJI 30 DNI- DO KOŃCA... ZAWIEDZIONY KLIENT