KLUB Single po 40tce

Temat dostępny też na forum: Żabianka
Tak sobie pomyślałem... ,ze single mają inne spojrzenie na życie.
np. Osoby które nie były w formalnym związku i nie miały dzieci, a teraz są samotne lub z innych powodów nie ułożyło się im w życiu tak jak inny.

Patrzymy na wszystko jakby z boku i zastanawiamy się dlaczego nie ma rodziny... hmm pewnie innym wydaje się, że nie starali się za bardzo lub wszystko z ich winy, ale do tanga trzeba dwojga.

Chciałbym porozmawiać o nurtującym nas problemie z singlami po 40tce. Może nawet spotkać się w swoim gronie...

Moralizatorom i klepiącym językiem trzy po trzy, aby tylko coś nabazgrać... dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KLUB Single po 40tce

> Chciałbym porozmawiać o nurtującym nas problemie z singlami po 40tce. Może nawet spotkać się w swoim gronie...

No widzisz. Z góry zakładasz, że singielstwo po 40-tce jest dla kogoś problemem. A wcale być nim nie musi.
O czym chcesz rozmawiać? "Opowiedz mi swoją historię"?
Przecież każdy z nas ma inną. Z jej poznania nic dla Ciebie nie wypływa, bo czasu nie cofniesz i swoją historię już przeżyłeś.
Takie opowieści co najwyżej do Drzyzgi się nadają ;)

No i... do snucia takich opowieści trzeba się z kimś naprawdę dobrze znać.
Wspólny status nie wystarczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

i właśnie odezwał się ktoś kto nie rozumie sensu mojego wątku :)
gdzie jest mowa o wylewaniu swoich żali ?
Problemy ma każdy... co nie znaczy, że będzie smucił w towarzystwie, a spotkania mogą być ciekawe, radosne i pouczające.
I zawsze istnieje szans na poznanie kogoś w podobnej sytuacji.

...i jeszcze ta malkontencka i moralizatorska narracja.
Proszę kolegi, aby nie zaśmiecaj mojego wątku :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sądziłem, że zależy ci na opinii innych singli po 40-tce.
Widać się myliłem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Inne tematy z forum

Para szuka pary (5 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Czy feromony działają (84 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Jak poprawnie zmierzyć długość wacka? (5 odpowiedzi)

Czytałem jak niektórzy się żalą ze maja za małe wacki bo raptem z 11cm. Może źle mierzą? Różne...