Vioa - ocena (2) Nie polecam ,wszystko załatwiane "na gębę".przez 2 miesiące róznorodnych... Vioa Krystian G - ocena (1) Dziękuję za piękne wykonie. Krystian G Darcy - ocena (1) Super wykonanie zlecenia. Darcy
Bebe K - ocena (1) Pęknie postawiony pomnik. Bebe K Ryszard B. - ocena (1) Bardzo dobra firma, fachowe doradztwo, duży wybór nagrobków, solidne... Ryszard B. Gabriela J - ocena (1) Ten zakład wybrałam z polecenia i nie żałuję. Pomnik jak i wokół pomnika... Gabriela J Ewa - ocena (3) Niestety nie polecam. Wycieli zły otwór w blacie niepasujący do umywalki. Po... Ewa Jacek - ocena (1) Odnowienie płyty odbyło się bardzo sprawnie i w rozsądnej cenie Jacek dorota - ocena (1) Z całego serca polecam pana Mariusza z "Kamieniarstwo Trójmiasto". Jestem... dorota Masny - ocena (1) Wszystko super.Dziekuję. Masny Dorota Charkiewicz - ocena (1) Praca monterów przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Polecam usługi E-Stone. Dorota Charkiewicz ADAM D - ocena (1) pięknie wykonanie grób ,urnowy syna ADAM D Piotr - ocena (1) Firma Orange Stone wykonała nam piękny blat kuchenny i co najważniejsze... Piotr władysław m - ocena (1) Nie polecam ,nie terminowo władysław m Mada,P - ocena (1) Bardzo duży, wybór nagrobków, również tych tańszych, Właścicielka i... Mada,P Piotr. - ocena (1) Polecam firmę Granity Gdańsk! Jestem bardzo zadowolony z całości usługi... Piotr. Daniel, B - ocena (1) Jestem zadowolony ale trzeba ,podkreślić że lepiej niż się spodziewałem Daniel, B Monika - ocena (1) Śliczne pomniki, niepowtarzalne, super fachowcy, blisko cmentarza, bardzo... Monika Barbara B - ocena (1) Serdecznie polecam usługi świadczone przez firmę, Krystian Piątek.... Barbara B Krystian - ocena (1) Dziękuję pięknie, wykonany pomnik, przepiekny, Dziękuję Krystian