Beata W. - opinia (1) Usługa wykonana bardzo sprawnie , miły kontakt , pełen profesjonalizm.... Beata W. grzegorz - opinia (1) dramat dramat tragedia firma z innego swiata !!! robote zrobia ale klient... grzegorz Alicja - opinia (1) Właśnie jesteśmy po montażu wyspy kuchennej oraz blatu. Ze względu na wysoki... Alicja
Antoni - opinia (1) Firma godna zaufania miła rzetelna obsługa wykonywała dla mnie już trzy prace... Antoni Tomasz - opinia (1) Wszystko zgodnie z projektem. Prace wykonane na czas terminowo, czysto.... Tomasz Śylwia Musielak - opinia (1) Zamówiłam nagrobek na grobowcu. Czas oczekiwania na realizację był dość... Śylwia Musielak Alina - opinia (1) W czerwcu roku 2020 zleciłam wykonanie pomnika wraz z rozbiórka i wywozem... Alina Roman - opinia (1) Właśnie dokonano montażu grantów w naszej kuchni. Blaty zamówione ok 2... Roman Przemek.K - opinia (1) Firma godna polecenia miła obsługa i cenowo w porządku, ale przede wszystkim... Przemek.K Mira - opinia (1) Firma Granit Gdańsk wykonała nam nagrobek na cmentarzu Srebrzysko.... Mira Kasia - opinia (1) W Granity Gdańsk zrealizowałam podwójny nagrobek na cmentarzu w Oliwie.... Kasia Mariusz - opinia (1) Na firmę Granity Gdańsk trafiłem z polecenia. Jestem bardzo zadowolony z... Mariusz Damian - opinia (3) Najlepszy zakład kamieniarski w Gdańsku! Polecam wszystkim którzy potrzebują... Damian Jolanta - opinia (1) Nie polecam. Firma nierzetelna, nie potrafi wykonać zlecenia zgodnie z umową.... Jolanta Waldek Kuczyński - opinia (1) Zamówiłem nagrobek w bardzo ładnie wykonamy kosteczka pięknie dobrana dziękuję Waldek Kuczyński Jajjs - opinia (1) Nie polecam firmy nie miła obsługa opryskliwa pani co sprzedaje Jajjs Aneta Marzec - opinia (1) Mogę z czystym sumieniem polecić Pana Piątka,nagrobek i kostka super Aneta Marzec blat z konglomeratu - opinia (1) Niestety właściciel jest bardzo nieprofesjonalny i nie miły w kontakcie. Z... blat z konglomeratu Zygmunt Nowicki - opinia (1) Jestem zadowolony z wykonanej usługi przez tą firmą Zygmunt Nowicki Blaty kuchnia łazienka (1) Firma wykonała granitowe blaty kuchenne i łazienkowe - szybciej niż inne tej... Joanna Flakowska