Zakład godny polecenia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten zakład. Zamawiałem u nich blaty do... Piotr Solidna firma (1) Moje blaty i schody wyglądają cudownie. Jestem bardzo zadowolona. Na montaże... Monika Wykonanie NAGROBKA (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonania kostki i nagrobka Marcin N
Solidna firma (1) Zleciłam firmie - Zakład kamieniarki - Piątek Krystian wykonanie "poduszki"... Wdzięczna Polecam (1) Firma ma naprawdę bogaty wybór kamieni, których nie znalazłem u nikogo... Arek POLECAM!!!! (1) Swietni fachowcy.Wykonanie nagrobka perfekcyjne,przed terminem.Słowa... STANISŁAW Polecam (1) To miejsce to prawdziwa Galeria Kamienia :) Ogromny wybór, każdy znajdzie coś... Ania Polecam! (1) Zakład z czystym sumieniem polecam. Obsługa sympatyczna, montaż i wykonanie... mah Nagrobek (3) Z przykrością muszę stwierdzić,że bardzo zawiodłam się na usługach Firmy... Gdynia Pani z obsługi jest masakryczna :( (1) Radzę zmienić tą starszą Panią, która siedzi na dole i jako pierwsza... Klient zachęcam do współpracy z firma. (1) Firma nastawiona na działania szybkie i zdecydowane przy jednoczesnym... Mieszkanka Gdańska NIE POLECAM (1) Zgadzam się z tym w 100%, niekulturalny, zero kontaktu, opóźnienie 2... Niezadowolony klient Profesjonaliści (1) Od czasu do czasu podeślę panom parę płytek do docięcia, mimo natłoku pracy... Robert Polecam! (1) Treba bylo na szybko zalatwic kamienny blat do lazienki, wiec wybralam Murkam... Ira i Oleksandr Szczerze polecam (1) Zamówiłem w Firmie Grant kominek do nowego domu, nie do końca byłem... Zeobiusz Wszystko na najwyższym poziomie (1) Zamawiałem parapety marmurowe. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja,... Piotr Polecam (1) O firmie dowiedziałem się przypadkiem od majstra kiedy szukałem kamieniarza... Klient Bardzo słabe podejście do klienta, ale efekty ładne (1) Od początku podejście do klienta rodem z czasów PRL-u, zero informacji,... Niezadowoleni klienci Taras płyty granitowe (1) bardzo solidna firma fachowe wykonanie jestem bardzo zadowolony POLECAM Jarek Polecam (1) Usługa wykonana terminowo i profesjonalnie. Fachowa pomoc i dobry kontakt Małgorzata