Jajjs - opinia (1) Nie polecam firmy nie miła obsługa opryskliwa pani co sprzedaje Jajjs Aneta Marzec - opinia (1) Mogę z czystym sumieniem polecić Pana Piątka,nagrobek i kostka super Aneta Marzec blat z konglomeratu - opinia (1) Niestety właściciel jest bardzo nieprofesjonalny i nie miły w kontakcie. Z... blat z konglomeratu
Zygmunt Nowicki - opinia (1) Jestem zadowolony z wykonanej usługi przez tą firmą Zygmunt Nowicki Blaty kuchnia łazienka (1) Firma wykonała granitowe blaty kuchenne i łazienkowe - szybciej niż inne tej... Joanna Flakowska Podziękowanie za piekna płytę nagrobkowa (1) Wielkie podziękowanie dla firmy za szybka realizację i pieknie wykonanej... Z powazaniem Bieńkowska Polecam (1) Nagrobek bardzo dobrze wykonany,terminowo i co ważne firma mieści się na... Anna Zakład godny polecenia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten zakład. Zamawiałem u nich blaty do... Piotr Solidna firma (1) Moje blaty i schody wyglądają cudownie. Jestem bardzo zadowolona. Na montaże... Monika Wykonanie NAGROBKA (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonania kostki i nagrobka Marcin N Solidna firma (1) Zleciłam firmie - Zakład kamieniarki - Piątek Krystian wykonanie "poduszki"... Wdzięczna Polecam (1) Firma ma naprawdę bogaty wybór kamieni, których nie znalazłem u nikogo... Arek POLECAM!!!! (1) Swietni fachowcy.Wykonanie nagrobka perfekcyjne,przed terminem.Słowa... STANISŁAW Polecam (1) To miejsce to prawdziwa Galeria Kamienia :) Ogromny wybór, każdy znajdzie coś... Ania Polecam! (1) Zakład z czystym sumieniem polecam. Obsługa sympatyczna, montaż i wykonanie... mah Nagrobek (3) Z przykrością muszę stwierdzić,że bardzo zawiodłam się na usługach Firmy... Gdynia Pani z obsługi jest masakryczna :( (1) Radzę zmienić tą starszą Panią, która siedzi na dole i jako pierwsza... Klient zachęcam do współpracy z firma. (1) Firma nastawiona na działania szybkie i zdecydowane przy jednoczesnym... Mieszkanka Gdańska NIE POLECAM (1) Zgadzam się z tym w 100%, niekulturalny, zero kontaktu, opóźnienie 2... Niezadowolony klient Profesjonaliści (1) Od czasu do czasu podeślę panom parę płytek do docięcia, mimo natłoku pracy... Robert