TROSKA O KLIENTA - PERFEKCJA WYKONANIA (1) Z CALA ODPOWIEDZIALNOSCIA POLECAM FIRME. CENY USLUG I MATERIALOW PRZYSTEPNE,... Wiktoria rzetelność, fachowość, terminowość (1) Byłam w kilku miejscach w trójmieście aby rozeznać cenę blatów kuchennych.... egza Nieprofesjonalni (1) Nie odpowiedzili na moje zapytanie. ja
Grzegorz - opinia (1) Perfekcyjnie wykonany blat kuchenny i profesjonalna obsługa. POZYTYW Grzegorz GODNY POLECENIA! (1) Zakupiłam kostkę w październiku i dostałam bardzo korzystną cenę. Jako... Monika solidna firma (1) oferta świetna, fachowe podejście, wykonanie, kontakt polecam, wszystko na... jakub Polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna usługa. Konkurencyjne ceny. Polecam Violetta Polecam (1) Solidna firma, świetni fachowcy (chociaż młodzi muszą sie jeszcze uczyć i... ktrick profesjonalizm (1) serdecznie polecam,rzetelni ludzie marek Polecam tę firmę! (1) Zamówiłam w tej firmie blat kamienny do łazienki. Jestem bardzo zadowolona z... zadowolona klientka zero profesjonalizmu (1) przygotowane parapety maja dziurki i wygladaja nieestetycznie na reklamacje... klient niesamowity efekt ! (1) bardzo profesjonalne podejście i przede wszystkim doskonały efekt wykonania... Adam Zadowolony klient (1) Szczerze polecam firmę CFB Architektura wszystkim ktorzy są zainteresowani... Paulina Zdecydowanie polecam (1) Z uslug WITKO korzystalam 2 razy i w obu przypadkach obsluga byla bardzo... Maja Pełne zadowolenie (1) Polecam tę firmę. Godna zaufania oraz bardzo profesjonalna. Miłe obsługa oraz... Kasia POLECAM!! (2) gorąco polecam !bardzo miły szef,możliwość negocjacji cen i fachowe doradztwo Barbara Stańczuk super (1) super kontakt, szybko, konkretnie i bez ceregieli... towar pierwsza klasa.... Patryk Polecam firme (1) Profesjonalna obsluga oraz doradctwo w zakresie sprzedazy.Jestem bardzo... Maciej Dobra firma (1) Duzy wybor produktow od kostki do desek z betonu.Skorzystalem z kontaktow w... MCIEJ tego szukałem! (1) to czego szukałem, wygląda jak drewno przy czym właściwości dużo lepsze, nie... sławcio