Polecam! (1) Doradztwo, obsługa, montaż i wykonanie na wysokim poziomie. Po ustaleniu... Aga Wykonanie nagrobku z granitu (1) Po niecałym roku rusza się płyta zewnętrzna na nagrobku i mimo zapewnień że... Iwa Super (1) Robiliśmy w tym zakładzie konglomerat kwarcytowy do łazienki. Wszystko... Malgorzata
Zamawiałem u nich płytę nagrobną (1) Po pierwsze: spośród trzech firm kamieniarskich, w jakich pytałem,... Michał Blat kuchenny plus wyspa (1) Gorąco Polecam Roman Bartoszewski schody marmurowe (1) Polecam firmę, pełen profesjonalizm. Na bieżąco byłam informowana o... Karolina polecam (1) Solidna firma terminowa godna polecenia dalej Kriss Polecam (1) Pełen profesjonalizm,brak jakichkolwiek zastrzeżeń z mojej strony. Tadeusz Graniton (2) Nie polecam. Bardzo nieprofesjonalna obsługa i niekompetentny ,niezbyt... Trójmiasto Polecam z pełną odpowiedzialnością (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić te firmę,wcześniej inna firma robiła... Gosia Firma Godna polecenia !!! (2) "Skorzystałem z usług Pana Krystiana już kilka razy. Po raz pierwszy w roku... Krzysztof Solidna firma (1) Zamówiliśmy blaty do kuchni oraz schody, wszystko wyszło pieknie. Na miejscu... Aśka Jak najbardziej polecam (1) Jak najbardziej polecam wszystko zrobione ze wczesniejszymi ustaleniami Stefan Wysoka jakość (1) Zamawiałem w ubiegłym roku parapety z marmuru do nowego mieszkania i jestem... Paweł Nigdy więcej (1) Zdecydowanie odradzam tego wykonawcę. Ceny bardzo wysokie .40% ceny doliczone... Monika fajna obsluga (1) polecam. zamówiłem blaty, duży wybór towaru na placu, można było powybierać z... zbigi Niesolidny Przedsiębiorca (2) Niestety przedsiębiorca okazał się niesolidny, niesłowny, niepoważny po... Kamila Nie polecam!!!!!! (1) "Kamieniarz" nie wywiązał się ze zlecenia, nie polecam!!! Zawiedziona godna polecenia (1) polecam, profesjonalna usługa wraz z projektem w cenie. PR Opinia o zakładzie Pana Mieczysława Myślińskiego (2) "Gdamar" realizuje zlecenia wyjątkowo sumiennie i profesjonalnie. Oferuje... Katarzyna