Lilla Bartosik - opinia (1) Rzetelna, sumienna, profesjonalna oraz jednocześnie bardzo uprzejma i... Lilla Bartosik Benedykt - opinia (1) Kancelaria która jest skuteczna Benedykt Tomasz Burza - opinia (1) Profesjonalnie i sprawnie załatwiłem wszystko co potrzebowałem. Tomasz Burza
Piotr - opinia (1) Bardzo dobry kontakt i sympatyczna obsługa klienta. Polecam Piotr Krzysztof - opinia (1) Pan Adam Kucharski jest osobą godną polecenia każdemu, komu zależy na... Krzysztof Leszek Kujawa - opinia (1) bardzo profesjonalna i nieskomplikowana obsługa, niewątpliwy sukces w mojej... Leszek Kujawa Marek - opinia (1) Zycie płata różne figle, więc skorzystałem z tejże kancelarii, dobra ekipa... Marek Justyna - opinia (1) Właściciel rzetelny i konkretny, współpracuje z wieloma adwokatami z tąd... Justyna Marian O. z G. - opinia (1) Szybka, rzetelna i bezkompromisowa obsługa, niezależnie od problemów.... Marian O. z G. Krzysiek - opinia (1) Kancelaria godna polecenia Uzyskałem poradę, przedstawiono rozwiązanie... Krzysiek XxX - opinia (1) Korzystałem z porad i usług kancelarii wielokrotnie. Jak wskazuje ilość... XxX Małgosia - opinia (1) Korzystałam z usług Kancelarii kilkakrotnie, obsługa profesjonalna i bardzo... Małgosia Olgierd - opinia (1) Bezwzględnie polecam. Kompetentna obsługa, konkretne porady, dogłębna analiza... Olgierd Łukasz - opinia (1) Profesjonalne podejście. Gorąco polecam Łukasz Julita - opinia (1) Polecam serdecznie, miła i profesjonalna obsługa. Julita Łukasz - opinia (1) Super kancelaria! Pomogli skutecznie usunąć wpisy z Bankowego Rejestru. Po... Łukasz Karolina Mokwa - opinia (1) Polecam dział nieruchomości. Bardzo miła rozmowa z konsultantką. Karolina Mokwa Palce lizac - opinia (1) Szybkie podjęcie działań uchroniło mnie przed strata pieniędzy. Palce lizac Krzysztof Liedtke - opinia (1) Nie ma dla nich trudnych spraw. Pomogą nawrt w alimentach Krzysztof Liedtke Tadeusz Michalkiewicz - opinia (1) Sprawę z podziałem majątku załatwili szybko i sprawnie Tadeusz Michalkiewicz