Barbara - opinia (1) Jeśli ktoś szuka prawnika to dobrze trafił. Odpowiedni ludzie. Przyjmują... Barbara Gabriela - opinia (1) Pomogli mi wyjść z długów. Bardzo im za to dziękuję. Każdemu życzę takiej... Gabriela Beata F - opinia (1) Kancelaria bardzo mi pomogła w mojej sprawie za co jestem im bardzo wdzięczna. Beata F
Klaudia - opinia (1) Dziękuję za pomoc. Będę Was polecać. Klaudia Mariusz Kubiak - opinia (1) Szybko mi pomogli, pracują tu doświadczeni pracownicy. Mariusz Kubiak Klaudia Kosocińska - opinia (1) Zajęli się moja sprawa bardzo szybko. Sprawa zakończyła się dla mnie bardzo... Klaudia Kosocińska Kacper Wawrowski - opinia (1) Bardzo szybko zareagowali na pisma jakie otrzymałem i dzięki temu... Kacper Wawrowski Dorota - opinia (1) Bardzo profesjonalne i skutecznie działanie Kancelarii w procesie... Dorota Polecam! (1) Kancelaria godna polecenia. Profesjonalizm i rzetelność, a przede wszystkim... Quality Apartments Polecam (1) Szybkie i skuteczne załatwienie sprawy. Dziękuję Jolanta Andrzej - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Można na nich polegać w 100% Andrzej Godna polecenia Kancelaria (1) Kancelaria poprowadziła sprawę kompetentnie, sprawnie i profesjonalnie.... Damian Polecam (1) Idealne podejście do klienta. Kancelaria świadczy rzetelną i profesjonalną... Łukasz R. Kasa na rozwój (1) Pracownica kancelarii zadzwoniła do mnie i zaproponowała pożyczkę unijną na... Monika Rozwód (1) Dzięki pracownikom kancelarii moja narzeczona dostała wreszcie rozwód i... Karol K .O - opinia (1) Godna polecenia, profesjonalne doradztwo i obsługa klienta. K .O dorota - opinia (1) Bardzo dobra Kancelaria pod każdym wględem. Każdemu polecam. Załatwią za was... dorota Lucyna Kołtun - opinia (1) fachowa obsługa, duże zaangażowanie i zainteresowanie, by móc dokładnie... Lucyna Kołtun DS - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Kancelarii. Moja sprawa została poprowadzona... DS Profesionalna pomoc (1) Kancelaria Parterzy prowadzila dla mnie sprawe o odszkodowanie ktora to... Adam