Anna (1) Adwokat godny polecenia. Profesjonalne podejście, wsparcie, wysoka kultura... Anna Polecam (1) Korzystalam z uslug kancelarii w sprawie zaleglych alimentow, na ktorych... Samotna matka Najlepsza kacelaria w Trójmieście! (1) Miałam ogromne szczęście, że trafiłam do Kancelarii Państwa Miecznikowskich.... Wiktoria
Niestety nie mogę polecić (1) Z przykrością wystawiam opinię negatywną. Klient dzwoni do kancelarii i chce... Pierwszy i ostatni raz Świetny prawnik (1) Bardzo dobra obsługa i komunikacja z klientem. Doradził tańsze dla mnie... AH Jakość (1) Ceny co prawda są wysokie, ale jakość na najwyższym poziomie. Pani Mecenas... Danuta Opinia (1) Z usług kancelarii BMJ miałem okazję skorzystać pod koniec 2012 roku.... O.Piotr Opinia dla Pani Aleksandry Dąbek (1) Profesjonalna obsługa, wyczerpująca informacja w kontakcie osobistym i na... Wojciech BARDZO POLECAM (1) Pełny profesjonalizm! Zawiłości prawne i język prawniczy przy mojej sprawie... Monika Mierzejewska Profesjonalnie, solidnie i w konkurencyjnej cenie (1) Nasza firma zleciła mecenasowi Politowskiemu przygotowanie złożonej umowy i... Paweł Opinia dot. usług P. Patrycji Miśkowiec (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii BMJ , w szczególności z usług... Janina Kancelaria p. Politowskiego (1) Korzystałem z usług Kancelarii p. Politowskiego już kilkukrotnie - orzeczenia... Darek Ewa Bociańska - opinia (2) Polecam. Pani Mecenas Fierek bardzo pomogła mi poukładać sprawy po trudnym... Ewa Bociańska Katarzyna A. - opinia (1) Rozległa wiedza, kompleksowość świadczonych usług, rzetelność i pełne... Katarzyna A. Odszkodowanie z Ubezpieczalni (1) Pomimo dwukrotnej decyzji o odmowie wypłaty odszkodowania za uszkodzony... Marek Kosecki Shower - opinia (1) Pan mecenas Kolanowski przywiązuje ogromną wagę do obsługi klienta oraz... Shower Polecam (1) Polecam tą kancelarię, mój problem rozwiązano fachowo i szybko, udało się... Agnieszka P. Polecam (1) Korzystałem z usług mecenasa kilka razy. Wygrał wszystkie sprawy cywilne i... Zadowolony Godna polecenia! (1) Uprzejma i profesjonalna obsługa. Pani Mecenas Fierek-Pater w sposób... Łukasz Kancelaria (1) Pan mecenas Kolanowski jest kompetentnym adwokatem, na rozprawę przychodzi... Paweł