Polecam usługi kancelarii adwokackiej adw. Matylda Pruchniewska (1) Polecam usługi kancelarii prawnej TEMIDA. W marcu 2011 , dostałem pismo , w... Andrzej Swietna kancelaria (3) Polecam gorąco. Mili i fachowi prawnicy. J.G negatywnie (3) Pan mecenas zapomina o terminach,nie stawia się na rozprawy,lub przychodzi... zawiedziony klient
fajny gość z tego adwokata (1) mogę polecić tego adwokata, ponieważ moje sprawy poprowadził bardzo dobrze,... zadowolony klient Adwokat Rafał Bednarczyk (1) To adwokat z powołania i z pasją do tego co robi. Doskonała wiedza... Cezary klient Skuteczny Radca (1) Miałam okazję skorzystać z usług Pana Krzysztofa z polecenia znajomych,... Grażyna skuteczny prawnik (1) skorzystałam z usług Pani Mecenas w dwóch sprawach - rozwód i majątkowej. W... Elżbieta P. sprawa w Sądzie Pracy (1) Kancelaria prowadziła sprawę z moim byłym pracodawcą - Kredyt Bankiem S.A.... Monika Z. Spółki (1) Pan Mecenas świetnie porusza się w sprawach związanych ze spółkami. Świetnie... Zadowolony Polecam (1) W Panem Krzysztofem wspólpracuje juz dłuższy czas, w wielu róznych sprawach.... Marek A. - opinia (2) indywidualne podejście do każdego klienta, profesjonalna obsługa prawna +... A. Polecam! (1) Trafilam do pani Mecenas z polecenia. Poszukiwałam skutecznego i przystepnego... Aneta Profesjonalnie (1) Nie spotkalam sie jeszcze z tak wspaniałymi prawnikami na samo dzien dobry... grazyna Polecam (1) Korzystalam z uslug Pani prawnik w 2011r i wszystko bylo jak najbardziej w... M Profesjonalistka w każdym calu (1) nic dodać nic ująć szczęśliwa rozwódka Skuteczny, polecamy (1) Na podstawie sposobu prowadzenia sprawy mojej i moich rodziców, możemy śmiało... Zadowoleni klienci Rumia Profesjonalna Kancelaria (1) Profesjonalna Kancelaria Szczerze polecam kancelarię mec. Zwierzyńskiego,... MT Szczerze polecam !!! (1) Szczerze polecam wszystkim szukającym fachowych i rzetelnych prawników. Z... Marek W. skuteczny do bólu (1) Cenię p. Rafała za to ,ze słucha tego co się do niego mówi. Dzięki jego pracy... Piotr Mazurek Andrzej Fal (1) Mecenas Rafał Zwierzyński wraz ze swoim zespołem stanowi skuteczną pomoc w... Andrzej Fal