profesonalizm i skuteczność (1) serdecznie dziękuję za pomoc. Myślałem, że sprawa jest już stracona bo jak tu... Edward Obłsuga (1) Adwokat Przemysław Czaicki dostosowuje się do swoich klientów i jest dostępny... Łukasz Grużewski Fachowa i ekspresowa pomoc. (1) Pani Marzena zajęła się moją sprawą szybko, fachowo i doprowadziła do jej... margos
Profesjonalna Kancelaria (1) Nie pierwszy raz korzystałem z usług i porad w kancelarii BMJ. Jak zwykle... Piotr - właściciel firmy Gdynia Polecam (1) Do Kancelarii trafiłem z polecenia. Prawnicy w niej pracujący moją sprawą... Arkadiusz rzetelnie profesjonalnie uczciwie (1) Polecam tę Kancelarię ze względu na 100% zaangażowanie, profesjonalne,... Joanna profesjonalnie i skutecznie (1) Dziękuję za wsparcie i profesjonalne prowadzenie mojej sprawy. Jacek opinia (1) p. Bartosz Grube jest adwokatem, którego mogę polecić z czystym sumieniem.... Maria G Podatek za przekazanie gminie sieci wod-kan (1) Wybudowałem sieć wod-kan i przekazałem ją odpłatnie gminie. Dostałem zwrot... R. P. Marek Pastor - opinia (1) Bardzo dobra kancelaria. Podejscie zorientowane na sprawe i klienta. Rzeczowa... Marek Pastor nie polecam (1) Miałem okazję korzystać kilka lat z powyższej kancelarii i muszę przyznać, że... Paweł Błaszczyk Mueller Dream Haus Sp. z o.o. - opinia (1) Miła fachowa obsługa prawna w szerokim zakresie. Terminowość i realizacja na... Mueller Dream Haus Sp. z o.o. Polecam!!! (2) Korzystam z usług kancelarii jako firma oraz prywatnie. Bez wsparcia ze... Marek Szybko sprawnie i na temat (2) Chętnie jako firma korzystamy w razie potrzeby z porad i opinii kancelarii.... Adam Serdecznie polecam! (2) Współpracuję z kancelarią od kilku miesięcy w zakresie obsługi spółki z... Piotr Polecam (2) Skorzystałam z usług kancelarii w sprawie rozwodowej i jestem bardzo... Jowita Zawsze pełne zadowolenie (1) Współpracuję z Panią Joanną już kilka lat i od samego początku byłam pod... Marta Polecam znakomitego prawnika !!! (1) Wszystkim, którzy mają kłopoty z pracodawcą gorąco polecam usługi Pana... Jagoda Wiśnia - opinia (1) Super facet wywalczył mi zawiasy w 387 sam w to nie wierzyłem Wiśnia Lucyna - opinia (1) Cieszę się, ze wybrałam tą Kancelarię. Pani Renata "opanowała" moje emocje... Lucyna