Adam Kaczko - opinia (1) Pani Notariusz Joanna Miller pomogła mi i moim klientom w wielu sprawach... Adam Kaczko Marta - opinia (1) Korzystałam kilkukrotnie z usług Pani Notariusz. Szczególnie cenię pełen... Marta Petent - opinia (1) Świetne dziewczyny wraz z całym biurem. Kontaktowe, miłe, doradztwo na... Petent
Weronika - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Marcinem Dębskim - super kontakt telefoniczny... Weronika Aleksandra Teige - opinia (1) Pan notariusz to profesjonalna, rzeczowa obsługa. W bardzo jasny sposób... Aleksandra Teige zadowolony klient - opinia (1) Bardzo profesjonalna usługa. Prosty i zrozumiały sposób tłumaczenia istotnych... zadowolony klient Iza - opinia (1) Super kontakt, profesjonalna obsługa i przystępne ceny. Zdecydowanie polecam! Iza Katarzyna - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo miła i fachowa obsługa. Krótkie terminy... Katarzyna Marta Kowalczyk - opinia (1) Super kontakt, sprawa załatwiona prawie od ręki. Polecam :-) Marta Kowalczyk Karol Olszewski - opinia (1) Polecam każdemu, za każdym razem szybko sprawnie i przystępne ceny Karol Olszewski Dariusz Sokołowski - opinia (1) Bardzo nieprofesjonalne podejście. Przykro mi pisać negatywna opinie ale nie... Dariusz Sokołowski Joanna - opinia (1) Profesjonalna usługa. Wiedza i doradztwo Pani Rejent posiada wiedzę i... Joanna Małgorzata Ksymena - opinia (1) Profesjonalna obsługa, duża wiedza, rzeczowość, wysoka kultura. Bardzo... Małgorzata Ksymena Nemo z akwarium - opinia (1) Fajne akwarium ale na tym koniec Koszmarnie drogo Obsługa ledwo rozumie co... Nemo z akwarium Ostatni klient - opinia (1) Drogo drogo najdrożej Nie polecam Albo rybki albo akwarium Ostatni klient Emilia M. - opinia (1) Ekspresowo załatwiona sprawa. Polecam Emilia M. Ktos - opinia (1) Pani z sekretariatu wyjatkowo nieprofesjonalna... Z mezem mielismy ponad 3... Ktos Karol - opinia (1) Polecam, profesjonalizm i jakość usług na wysokim poziomie. Karol Małgorzata - opinia (1) Wspaniała kancelaria! Mecenas Jacek jest nie tylko profesjonalistą, ale i... Małgorzata JW - opinia (1) Kompetencja i zaangażowanie w pomoc klientowi! Polecam! JW