Kappahl Kaxs - Czy to dobra kurtka na zimę?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
http://www.kappahl.pl/article/kurtka_320879

Kupiłam (wprawdzie trochę inny model) ale teraz naszły mnie watpliwości... Czy do dobra kurtka na zimę dla dwulatka? Czy moze lepsza watowana/puchowa, czy inna?
Szukam czegoś w czym mój syn będzie mógł się swobodnei poruszać ale przy okazji nie zamarznie.
Szukac czegoś innego czy zostawić??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kappahl Kaxs - Czy to dobra kurtka na zimę?

Iza, one są wystarczające, na spokojnie.
Ja ubierałam Jankowi bluzę , jak był naprawdę szał z temperaturą, są fajne, nie krępują ruchów.

Janek miał na zmianę do przedszkola H&m, bo jasne szybko się brudziły, wiecznie czarne rękawki miał.

oczywiscie one sa cienkie ale maja jakies tam specjalne systemy ( napewno mialas dolaczona ksiazeczke do kurtki ), ja teraz 3 raz mam spodnie i kurtke na zime i jak najbardziej polecam :)

Też mieliśmy i mamy Kaxs'a, kurtkę plus spodnie i jak dla mnie to najlepszy z kombinezonów.

Dzieki za info ;) ostatecznie kurtke oddalam bo byla za duza i wzielam kombinezon chociaz wczesniejupieralam sie, ze tylko 2 czesciowy :p teraz poszukuje fajnej kurtki. niezbyt drogiej a podobnej do tych w kappahlu. jest szansa na cos fajnego w granicach 100-150?

Ania a co masz w tym roku dla Jacka?

tu zajrzyj :)

http://forum.gazeta.pl/forum/f,583,Zakupy.html

Inne tematy z forum

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...